Ху дъ фак из Макрон?

Аз много се извинявам но мнооогоо отдавна си имаше песен известна и у нас под име 'ху дъ фак из Алис'.
Затова сега няма да говорим за 'Смоки', а за Макрон.
Защото Макрон в последно време интензивно се налага на световната арена като нещо ново.
Изглежда, че зад него стоят наистина неизвестни до сега сили.
Затова и си струва да се поразчепка какво каза в последно време френският президент, без някой да го гали по тиквата.
И така първият свистящ изстрел Макрон даде по нас - по България.
Предполагам, че на моите читатели им е известно как Макрон в едно интервю заяви, че е по-добре за него ЛЕГАЛНИ имигранти от Кот Дивоар отколкото банди от България или Украйна.
До тук точка. Няма да Ви карам да се замисляте какво е Легален и какво Банда и от къде тези думи произхождат. Ако прочетете сами тълковния речник сами и ще се сетите какво е искал да каже Макрон на разните тикви и доносници на ДС у нас.
Майната им на бандите. Знаем си ги. Жегнал да речем тиквите, привикали посланика му иии... у нас толкоз. 
Но само след седмица последва ново интервю на Макрон и вече даже за 'Економист'.
Сега явно поляците ще привикват френския си посланик във Варшава. Защото Макрон този път посочи и тях.
Между другото, според мен, с право.
Няма да венцехваля и тукашните назначени за русофили, че Макрон е казал, че Европа (обърнете внимание, че Макрон не говори никъде в това интервю като президент на Франция - той говори като новият юнкер (но без да е вечно пиян), т.е. от името на евроколхоза само), та Макрон е казал, че Европа трябва да се сближи с Русия и за целта трябва да накара поляците да си седнат на задника.
На назначените за русофили това може и да им е мед на сърцето, но аз мисля, че Макрон олицетворява някакви сили, които са новоорганизирани и не са чак тооолкова в полза на крадльовците-олигарси на Путин.
Защо?
Ами ето доразнищване на мислите на самия Макрон:
Русия или трябва да стане свръхдържава, но не и стигали сили за това, или да падне под китайско (но Путин ще се бори с това) или да си сътрудничи с Европа. 
Опа-ляаа? Нерде цацаратура у съединените американски държави - нерде сътрудничество с Русия!?
Значи имаме нов играч на световната арена. Навремето проектът Бисмарк-Александър е шашнал яко с успеха си Европа. Ония от мъгливия остров и до сега се плашат от нов такъв съюз. Изглежда, че пуделите (лаф на агента на ДС Дмитри Иванов) сега започват да се увъртат около Русия?
В същото време не кой да е, а един турски генерал Памукоолу каза, че скоро ще започне все пак Третата световна. Но че в тази война Русия все пак няма да е с Китай а със съединените американски държави и против Китай. 
Китайците не пропуснаха да тестват веднага Путин. На въпрос на кого Русия ще разчита за помощ в Третата световна (обърнете внимание, че всички сведующи смятат, че тя скоро ще е факт), Путин витиевато, но явно раздразнящо китайците отговори, че Русия НЯМА на кого да разчита за помощ, освен на своята армия, флот и народ.
От което явно пък и председателят Си си е направил съответните изводи. Пътьом, Макрон отиде сам и при Председателят Си. Тихичко подписа договори с Китай за 15 милиарда! долара и пийна елитно винце после с Председателя Си. Т.е. би яко самара на промеркелските унищожители на Европа и открито вече показа, че нищо че бил би, поне не е педераст като нашите. Защото, да сте чули след тооолкова вече мандати тиквата у нас да е докарал за един поне долар някоя голяма икономическа сила или сделка с полза на българите? Вкл. и с унищожителите на човечеството от Вашингтон? То не бяха врати на самолети, то не бе Фолксваген и на края все раници с наркотици изплуват край Варна. Кой ко'т умее, както се казва. А Ердоган вече преговаря с Русия той да си сглобява руски самолети и ракети. Нооо.. нерде Ердоган, нерде доносници на ДС. Не забравяйте, че Ердоган си лежа в затвора докато разни у нас са доносничили. Затова и подминавам с мълчание и мнението на одма скочилия назначен за евродупетат Иво Христов по въпроса с Макрон. Нищо, че е прав за много неща относно Макрон и България (вижте му интервюто за мръснишката бТВ), все пак Христов си остава назначено мекере. Според него Макрон бил искал, цитирам: 'на наш гръб Макрон търси да заработи реноме на човек без расистки предубеждения, защото неслучайно взема за пример две държави от Африка'. Алоо, Христооов, става дума за Легални и Банди, пак да ти го натъртя! Според Христов, Макрон бил говорел като съветник а не като държавник!? Бе добре, не е държавник као тиквочите, ама подписа за 15 милиарда бизнес за Франция! 
Толкова и за морала.
Та затова накрая и да обобщя: 
Имаме нова сила в Европа. Слава на Бога, първата стъпка на тази нова сила беше да ни защити от продажните ДС-вемереота. Защото Макрон действително спря разните самозабравили се американски подлоги от югозапада ни (северните македонци) и съвсем на висок глас дефинира и тукашните власти какво струват в очите му.
Но новата сила (пак да почетвъртя, че в интервюто за 'Економист' Макрон говори като че ли той е Европа) вече подаде и оферта и към Русия и към Китай, като загърби съединените държави. След Унгария, Чехия, Италия... май наистина вече има истинска Европа на две скорости? При които две скорости познайте кой е спирачката? 
За да ме разберете напълно ще Ви разясня и каво е ПЕПСИ. Е, че е вид кока-кола го знаем. Но ПЕПСИ е новото име на новата независима система за банкови разплащания, която наполеоновска Европа планира като контра на  SWIFT, 'Виза' и 'Мастеркард'. След като руснаците си направиха своя такава система, към която се присъедини и Китай ('Мир'), явно сега иде ред и на ПЕПСИ.Но дали с или без нашите банкстери ще е пепсито е въпросът?
Апропо, знаете ли, от къде идвала френската дума бистро?
Ами когато войските на руския император Александър навремето разбили Наполеон и завзели Париж, казаците, понеже все бързали да се върнат в лагера, ама все искали и да пробват нещо ново по френските кръчми, все заповядвали на френските келнери: Бъйстро!
Та, твърди се, че затова французите измислили бързите кухни и ги кръстили бистра от Бъйстро!
Та излиза, че и от окупацията на Париж от руснаците можело да има полза. Стига да не са назначени от КГБ за олигарси боклуци, разбира се.
Изчаках да публикувам тези си писания днес, 10-ти ноември, т.е. в деня на преврата на ДС срещу Живков.
За назначените за капиталисти доносници на ДС няма да говоря. Христос е казал, че по делата им ще ги познаете. А делата им се виждат и без описание: от почти 9 млн ни докараха до почти 5. Навсякъде разруха из провинцията. Престъпност пък не само в провинцията (за да писне даже на Макрон). Но още по-лошо е, че доносниците на ДС продължават да са си доносници, т.е. мишоци и да тикат напред все по-тъпи, по-нагли и по-алчни боклуци за елит. Т.е. гарантират пълото унищожение на България съвсем в недалечно бъдеще. Затова особено се дразня когато боклуци като брата василев да речем, който не само унищожи модерния ни хладилен завод за дс се настани сега там 'свободната' на герговските свинари на ДС 'телевизия', не само трябва да отговаря и за ливанската ни банка навремето, но тръгнал да ме учи на морал! Тоя!!! Пфу! Поне се скрий в библиотекарското като поредния ДС-професор бре небрате!
Толкова и за деня на преврата.
----------------------------------------
ПП
Публикувал съм и нова моя статия в проекта си
Който го интересува може да я прочете.

Публикувана: 10.11.2019 08:56:06 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com