След тиквите идвали Будителите

Да, след американския хелоуин, който упорито ни натрапват, бил денят на народните будители.
Някога те били много. Затова са и успели. Днес се броят на пръсти. Затова наистина мога да ги изброя поименно.
Не, доносниците на ДС, даже и да са наистина заслужили с нещо, както да речем агент Димитър или агент Яков или агента Академик на ДС, просто не ми се обръща езика да ги нарека че са Будители. Който веднъж се е цанил да доносничи - забравете!
Затова, на първо място бих поставил адвокат Елена Гунчева. Който не знае за нея, да даде на цензурата на САЩ (гугъла им) текста 'адв. Елена Гунчева' и да види повече за тази Жена.
Аз само бих цитирал следното от нея:
'НЕ СТАВАТЕ И ТОВА Е! ...Системата е пропита от проказа. Опозиция категорично няма. ...Простотията е повсеместна. ...Отчаянието е повсеместно. Защото виждат, че никой не става. ...Това е системата. Тя няма да допусне вие да решавате. ...И тази система повече с бюлетини не може да се събори, защото е овладяла държавата. ...Ще е по трудния начин.'
На второ място бих поставил Валентин Вацев.
Защото, като стар партиен другар, сигурно са му предлагали какво ли не във времето. Но е устоял. Сега няма да Ви занимавам с блестящия му последен геополитически анализ в предаването на доносника на ДС Енчев.
Просто ще кажа, че му прави чест, че описа публично как т.нар. русофили са били мъкнати на среща с Тиквата и как Вацев се е отказал заради този сговор от политбюрото и на тях.
Вижте интервюто му с Велизар Енчев и ще разберете за какво иде реч, ако не знаете.
Вацев винаги е правил ясни анализи и ясно е описвал кои кои са. Т.е. будил е който може да се събуди. Насочвал е към правилни мисли и изводи. И продължава Човекът.
Няма да говоря за Христо Христов от 'Капитал' (сайта му за ДС) или за Григор Лилов, защото си изкарват почтено хляба.  Но все пак, независимо че е агент на ДС 'Академик', трябва да бъдат споменати и Огнян Стефанов, както и агент Димитър на ДС - Кеворк Кеворкян. Не че не са получили и не че не са виновни. Няма как да бъде забравено чалгаджийското радио на агент Димитър, както и рекламите на Лирекс в сайта на академика 'джаст ин тайм'. Но в царството на слепите е добре да се знаят 'извън класацията' и еднооките.
След това, при разследващите Журналисти пак бих поставил Жена. Ана Заркова. Защо? Ами четете и ще се убедите ако още не сте. Защото и тя си изкарваше почтено хляба, но имаше смелостта и убедеността да показва истината за бандите на ДС, които унищожиха България. И за разлика да речем от 'мадам в', не се е размятала по пеньоари в никакви сараи.
Следва пак Жена. Веселина Томова. Е, жена е. Понякога успяват и да я използват. Но пък е искрена! И борбена Журналистка!
И пааак следва Жена! И тя нищо, че е от котилото, все пак успя да стане и тя една Българка.
Татяна Дончева. Няма как да я забравим като каза в парламента ни 'ако си Мъж излез навън да ти шибна два шамара'. И то тогава още, когато доносниците на ДС не бяха станали чак такава банда от престъпници срещу Народа си.
Ами няма Мъже!
Иска ми се да включа адвокат Екимджиев, но нещо не мога да го приравня с адвокат Гунчева.
Иска ми се да включа Комарницки, но даже не знам коя н-та по ред интуиция нещо ме възпира. Да! Изключително способен! Но не посочва решения. Както и Бабикян и проф. Венедиков.
Отделно ще спомена и лидерът на ''БОЕЦ'' Георги Георгиев, но не като будител, а един от малкото реално борещи се срещу новия тоталитаризъм у нас.
След името на г-н Георгиев, естествено че няма как да включа разните ДС-атаки, ДС-бараки, ДС-резесета и новите им ДС-рапъри. Те са си твърдо платени мекерета. Все едно да включа получилата от сДС нашият 'Техноимпорт-експорт' и крепяща с всички възможни силици тиквата. Или свинаря на ДС от кръга и? Опазил ме Господ! 
Затова и спирам до тук.
Честит Първи Ноември, на тези, които имат нужда от него.
Накрая малко новини за размисъл от мен.
Сърбия освен хеликоптерите Ми вече получи от Русия и модерния Панцир (единствената за сега система, която доказано се справя с дребните военни дронове). И тъй като обикновено една военна отбранителна ПВО позиция включва освен панцира и системата С-400, руснаците, с разрешение на тиквата, за военните руско-сръбски учения преди седмица, превозиха в Сърбия и модерната си С-400. После само панцирът остана зад гърба ни в Сърбия, Твърдят, че било защото сърбите имали пари да си купят панцира, но нямали пари да си купят С-400. Което, според руски аналитик, не означава, че ако се наложи, набързо няма да им 'подарят' и такава система. С което на практика Русия ще покрие въздушно отвсякъде Европа. Че Сърбия вече не е от нашата страна на барикадата говори и фактът че сръбския президент тия дни беше в Русия да подписва членството на Сърбия и в икономическия блок на Русия и Китай (т.нар. евразийски икономически съюз), което и осигури безпроблемен износ за страни като Казахстан, Беларус и т.н. 
Освен Сърбия, тези дни се пръкна интересна идея и за Калифорния.
Според японското разузнаване, пожарищата в Калифорния били работа на ...Китай!? Китай разчиствал терена за бъдеща трансконтинентална свръхскоростна железница от Китай, през Сибир, с тунел под Беринговия пролив, от там през Аляска и до Калифорния.
Нерде Китай, нерде тресящата се вече честичко от 'Сан Андреас' Калифорния.
Но се оказа, че има смисъл да информирам за японските конспирологични теории.
Фактите:
Решили в САЩ да строят своя скоростна железница по Западния бряг. Късичка. Само Сан Франциско - Лос Анджелиз. (Малко под 600км). Но засега офертата от американски компани била за 68 милиарда долара! Китай предложил да я построи същата отсечка за само един милиард долара! И се твърди че вече към 200 китайски вагона са вече в САЩ. (Алооо, тикватааа, продължавай да ремонтираш всяка година едни и същи дупки по асфалта на тодорживковите магистрали у нас).
В Мрежата, като се рових да се убедя, че не става дума за поредната журналистическа патица, попаднах и на изказвания на китайски експерти, че вече се обсъждало и техническото решение за 200! (двеста километра)! тунел под Беринговия пролив.
Сега вече разбрахте ли че май японските военни анализатори може и да са прави относно кой има полза от пожарите в горите в Калифорния?
А за да разберете, че Китай наистина явно може да построи това чудо, ако искате, погледнете в Мрежата реално видео как китайците за една нощ само са построили разпределителна жепе гара на три жепе магистрали заедно с гарата, пероните, стрелките, автоматиката, семафорите... всичко и на сутринта се вижда как минава вече скоростен влак и се качват пътниците. За 9 (девет часа) само! Вижте видеото
https://yandex.ru/video/preview?filmId=11109965937294061206&text=%D0%BA%D0%B0%D0%BA%20%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9%D1%86%D1%8B%20%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%8F%D1%82%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D1%83%20%D0%BD%D0%BE%D1%87%D1%8C%20%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%BE%D0%B9%20%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8E&noreask=1&path=wizard&parent-reqid=1572602334650742-334698699882633770900105-man1-3549&redircnt=1572602344.1
и обърнете внимание на абсолютния ред и синхронизация между тълпите от работници, багери, кранове и т.н. 
И се замислете за тази икономическа мощ и за Библията и за жълтата раса. 


Публикувана: 01.11.2019 10:06:09 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com