Какво биха написали Захари Стоянов и дядо Славейков днес?

Течяла някаква пред 'изборна' кампания. Някакви боклуци дуднат на други боклуци от свинските медии  за хората в неравностойно положение. Сиреч малко е окрала крадлата по тоя повод с безсмислени тенекии по стъпалата, ами и новите после пак щели да крадат. Всички се загрижили за неравностойните дето не можели да попитат и помолят Човека до тях,  ами метрото трябвало да им обяснява като са слепи или глухи къде да слязат. И никой не се грижи за тия, които уж виждат и уж чуват, а пък ги обират за да има и за крадлата и за тиквите над нея, че и за янките, които крепят мръсниците си.
Отврат! 
Ноо щом си ги търпим, значи е права менда от крадците, че хитърпетърчовците си харесват тиквите.
Поредната ДС-атака ДС-барака ДС-македонци днес се нарича ДС-Дългия. 
Четем в 'Афера' за новата ДС-майнд контрол операция:
И така кадрите на новото ДС-образувание (раково и с летален изход, както всичко от ДС):
3. Област Варна – Александър Благовестов Тодоров – на негово име има шест регистрирани фирми, като едната е „Моят Спорт“ ЕООД. За него се знае, че е бивш общински съветник от синята партия /от началото на новия век/и дългогодишен шеф на “Търговски дом” АД – дружеството, което управляваше бараките край популярната сред варненци Дупка, която от десетилетия грози центъра на морската столица.
4. Област Велико Търново – Момчил Кунчев Иванов е бил директор на ОП „Спортни имоти“ в периода 2000 – 2009 г., също така преподавател по право във Великотърновския университет. През 2014 г. е бил водач на листата на ПП „Република БГ“;
10. Област Пазарджик – Руди Синапов- Действащ общински съветник в Пазарджик, избран от листата на Реформаторски блок през 2015 г., а в настоящите местни избори е кандидат на Българска Социалистическа Партия. Докато води кампанията си за БСП, той изненадващо се оказва лидер на градската структура на „Няма такава държава“ в Пазарджик
13. Област Русе – Светлин Костов Стоянов – Бивш офицер от НСО;
Да продължавам ли кои са новите сидеровци янеяневци или барековци на ДС?
Както се вижда, ДС вече открито залага на мутрите.
Иначе кой според вас е в спортните имоти или в 'моят спорт' еоод?
И тия пааак ще ви излъжат и вие пааак ще се направите на излъгани.
Ще се повторя, но отвратително вече!
Ама това е положението в кочините на свинските медии, чийто собственик ни краде от Дубай.
Ама видите ли 'руското ресто' идело, се надява Томова.
Чие ресто Томова?
На тези, които унищожават собствения си народ даже и повече и от как тиквата унищожава нас?
Мерси Томова за дерипаските на Путин. Дерипаските ще ни доодерат Томова! Техните яхти са мнооого по-големи от на домусите у нас.
За тях там дано все пак се намерят руснаци, да си създадат нов СМЕРШ и да си ги изтребят независимо дали са се скрили в Лондон, САЩ или да речем в Дубай.
Аз смятам, че в Русия революцията срещу путинските грабители назрява. 
Сега за Китай:
В началото на октомври бяхме свидетели на грандиозен военен парад на Председателя Си. Т.е. на Китай.
Само да отбележа, че Председателят Си, в присъствието на вожда на олигархския грабителски тръст Путин, открито започна парада си с изнасяне на знамето на СССР и после открито показваше сталински композиции тип работник и работничка пред погледа на вожда на руските крадци Путин.
После Председателят Си показа, че Китай е напълно готов да започне третата световна.
И вождът на олигарсите на КГБ, назначени за капиталисти, явно се уплаши от видяното.
Замислете се сами. Цяла колекция от модели БПЛА (дронове). От реактивни огромни до малки биплани. Ракети всякакви. От балистичните дънфън 41 биещи всяка точка на САЩ през дънфъните-убийци на самолетоносачи, през ракетите със среден радиус та до изкопираните руски С-300. Танкове - всякакви. Радиолокационни станции и РЕБ-средства - всякакви. За пръв път си показаха и стратегическите бомбардировачи и самолети тип Ауакс даже китайците.
Ето какво последва след като Путин клеча на трибуната на Тянанмън и видя този огромен масив от китайска военна техника.
Първо Путин спешно обяви, че щял бил да помогне на Китай да си направи китайското ПВО модерно. Т.е. ще даде на Китай руски модерни военни технологии и системи срещу правото да си изградят олигарсите ПВО-станции срещу чужди ракети и на територията на Китай. Е, и още по-тънкото право да знае и Русия кой и от къде напада и Китай. Нали знаете, че основното в една ПВО е да разпознае първо кой е свой и кой чужд. Е, руската помощ означава и че вече всичко чуждо за Китай ще е чуждо и за Русия и обратно. Пътьом да допълня статията си за нападението над саудитския хефтохим с още една хипотеза. А тя е, че патриотите на САЩ не са свалили нищо не защото не са могли да свалят. Просто на атакуващите дронове и ракети, според хипотезата, някой е сложил опознавателни знаци свой чужд, такива, че ракетите пейтриът са реагирали в смисъл,  че това са свои си дронове и ракети а не атакуващи. А това ако го може иран - забравете вече че иран не може да потопи самолетоносачите на янките. Но все пак, според хипотезата, това са направили евреите от Израел. Но дали е вярна хипотезата за свой-чужд и пейтриът не знам. Факт е, че такава хипотеза вече може да има място и в отношенията Русия-Китай.
Но Председателят Си реши, че сделката си струва и прие. Т.е. на практика военният съюз между назначените за капиталисти олигарси на Путин и единствените, които нещо произвеждат на Земята е факт вече. 
Имаше един виц за зъболекаря. Дето когато зъболекарят казал на пациента че ей сега малко ще го заболи, пациентът гепил зъболекаря за ташаците и казал: докторе, нека се контролираме взаимно в болката. 
Мисля че това се получи с Китай и Русия днес. Военен съюз ама и взаимен контрол.
От цялата история някой ще помисли че путинските олигарси са водещите.
Аз мисля, че просто олигарсите се уплашиха от това което вече е Китай като сила. И най-паче като идеология за народите.
Затова си наведоха задника вече и към Китай. Нищо, че всичко окрадено от Русия все още го изнасят в САЩ и в Англия. А даже и ирентотаджийското изтърсаче на ДС у нас се усети и окраденото от нас отдавна го влачи в Дубай.
Руснаците знаят, че две от 4-те бригади свръхмощни китайски континентални балистични ракети са на границите им. А не са да речем на границите с Турция която иначе клати упорито уйгурите на Китай.
Значи?
Значи не Путин е водещият, а Председателят Си се направи на мнооого заинтересован от руските нови военни технологии (докато ги откраднат и тях китайците от руснаците).
Затова не съм много убеден дали третата световна ще е на янките срещу Китай или янките ще успеят пааак да разритат плъшоците си в торбата си да се ядат сами себе си. Защото и янките се уплашиха от видяното на парада на площад Тянанмън. Знаете ли кой прати почетна рота да марширува на парада на Председателят Си? Е, естествено че всички съюзници бяха там. И Казахстан и Беларус и Пакистан и т.н., но там маршируваше почетна военна рота от Мексико! А това прави напълно разбираемо вече настървението на Тръмп за ограда с Мексико. Явно оградата май не е толкова срещу емигранти, колкото срещу потенциални китайски танкове, нахлуващи през Мексико в САЩ?
Но пътьом и Китай разбира за торбата с плъшоците на световните обирджии и не иска той да е мишена номер 1.
Упорито чайниците тикат за тая роля Иран. Вече писах, че чайниците финансираха Иран даже за две световни войни. Но аятоласите се оказаха страхливи за разлика от КСИР.
Изглежда, че всички ги устройва пааак нещата да се решават в локални войни за сметка на други народи.
Сега пааак на ред се оказа Ирак. Саудитите пак ги отложиха. Засега. 
Но изненадващо и саудитските принцове, изоставени от САЩ, и знаейки че Путин е другото лице на САЩ, отиват май на съюз с Иран.
Ако този съюз стане, считайте че с евреите в Близкия Изток е свършено. Иран вече недвусмислено каза, че не е проблем да унищожи Израел.
Въпросът е дали ще им стигнат на израелците териториите зачиствани от Путин и янките в местата на бивша хазария в днешна Украйна, или ще се разселят пак и у нас да речем? Евреите са алчни. Добре че не са много.
А на фона на цялата тази фронтова обстановка ние пааак сме на страната на губещите.
Защото янките щели да ни убеждават, според РАНД корпорацията, да сме им пуснели още военни бази без пари (разбирай срещу подкупи).
А в същото време Сърбия вече писах на чия страна е. Турция си е също не толкова против САЩ или с Русия колкото със себе си, т.е. разбирай думите на Ердоган за Кърджали.
Т.е. паак сме на единия от възможните фронтове.
Но срещу нас този път са и Китай и Русия и Иран и ... абе даже и Сърбия.
Янките вече почти си изнесоха танковете и другата сухоземна техника в Европа. Дали поради Йелоустоун или заради възпиране на Русия да не нахлуе в Европа ще се разбере скоро.
Но янките Русия няма как да я спрат в Европа с тая мърлява неработеща техника и с тия памперси на спецчастите си. По-скоро някой дерипаска или друг КГБ-олигарх би предал народа си за пари. Защото днес няма Сталин превантивно да разстреля предателите. 
Затова, според мен, дележът на Европа паак ще е на някакви салфетки на маса. Само че този път, за разлика от Сталин, който е бил приятел с Димитров и покрай него оцелява България, сега Путин и олигарсите му са врагове на България и нямам думи какво ни очаква.
Пу-пу!

Публикувана: 10.10.2019 07:50:47 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com