Климатическите оръжия са забранени

Още от 1977г.
Но това не пречи на янките да се занимават с геоинженеринг. Призна го самият бивш шеф на ЦРУ Бренън.
Уж се борели според Бренан янките с глобалното затопляне.  А пък, аналитиците на ВМС на САЩ имат открит доклад 'Времето като умножител на силите: Подчиняване на Времето най-късно до 2025г.' Може би затова и не кой да е, а английската ББС в руската си секция озаглави статията си за урагана 'Дориан':
Ураган "Дориан" дошел до Багам и застыл. Как так вышло и при чем тут глобальное потепление?
ББС умее да се изразява и да казва и с половин дума. И затова и добавката за глобалното затопляне не е случайна. Но за тази точно статия на ББС от вчера (3 септември) по-после.
До тук фактите:
Ураганът 'Дориан' усилено рекламиран като най-мощния до сега наистина достигна 5-категория и вероятно е достигнал и наистина и до 300-350 км./ч ветрове.
Нооо само докато стигна до Бахамските острови.
После седя, седя както татарите в Полша от полския виц и взе че спадна чаак до втора категория.
И едва след два дни след предвиденото взе да пълзи бааавно на север, но пак само покрай крайбрежието на САЩ.
Продължавам с фактите:
Тръмп направи услуга на Путин и не отиде в Полша. С което даде повод на руснаците да сътворят друг виц - че в Полша на празненствата по повод началото на Втората световна война липсвал най-важният. Кой бе Хитлер ли запитал Тръмп.
Както и да е. Тръмп беше през това време в резиденцията си Мар-а-Лаго във Флорида. Вижте на картата да видите, че все едно е бил на очаквания фронт на нападение на 'Дориан' на САЩ. Смел вожд на коня предвождащ войната с 'Дориан'. 
Да, но както се вижда от приложените от мен реални АМРЕРИКАНСКИ снимки ураганът само биеше странно чело от пясъците на Дейтона бийч и не смееше да прехвъкне и на инч в САЩ.
Терминът на инч от САЩ въведе също СиЕнЕн, а не аз. Там, по СиЕнЕн синоптикът  Айван Кабрера каза, че от 10 години се занимава с урагани и от 25 общо ги изучава, но подобно държане на ураган не бил чувал и виждал. 
Обърнете внимание на снимката от трети септември. Виждате ли каква права линия се образувала? Все едно някой е треснал урагана по челото точно за да го отблъсне от резиденцията на Тръмп. Този път явно успешно, защото имаше данни че и Катрина навремето са се опитвали да спрат или поне да и изменят посоката.
Според специалиста по моделиране на времето от НИИ по физика на Санкт-Петербургския университет Сергей ВАСИЛЕВ, ако със самолети се разпръснат специални вещества в окото на урагана и в неговата предна и задна част може да се предизвика температурна разлика и разлика в атмосферното налягане и така да бъде принуден ураганът да се движи по кръг или да стои на място. Което и видяхме. Както и видяхме снимки от самолет влязъл в окото на Дориан, без да се казва за чий дивак ще рискува да влиза със самолет в око на ураган. Но след думите на Василев всичко се нарежда.
Днес (4 септември) вече Тръмп спокойно докладва, че слава Богу Флорида била щастлива.
Е, да приемем че е въпрос на щастие.
Да продължа с фактите:
Какво точно са Бахамските острови?
Ами от 1973г. са независима държава в рамките на Британската империя.
А от 2014г. обект на огромни инвестиции от Китай. На остров Абако (запомнете името) за 39 млн долара Китай тъкмо успя да построи огромно простанище за контейнери. И от пролетта на тази година вложи още 80 млн долара вече и за складови бази и пристанищни автоматизации. На 300 км. от САЩ!
Сега си спомнете името Абако. Защото точно този остров беше най-систематично унищожен от всичките Бахамски острови от 'Дориан'.
Почти съм сигурен, че нищо не е останало от китайските инвестиции освен някоя и друга скрита под земята дън-фън (китайска ракета). Затова и Тръмп беше усмихнат докато казваше че на Флорида и провървяло. 
Още един интересен факт:
Преди да се стовари на Бахамските острови ураганът, САЩ направо си заголиха задника от юг. Такова опразване на всякакви военни кораби и съоръжения около Флорида наблюдателите не са виждали. Всичко от прословутите самолетоносачи до последната фрегата се изнинаха нанякъде из океана оставяйки оголен брега на Флорида. Защо? Вероятно някакви лъчения са можели да им увредят тъпканите с електроники палуби? Не знам! Аз само фиксирам факта, а той е. че всичките ВМС на САЩ се изнесоха от района.
Ако искаха в този момент руснаците и десант можеха да пуснат там.
Изглежда самите янки са се страхували все пак че нещо може и да не се получи. Защото вътре в САЩ бяха задействани 26 бази за бързо реагиране. Само в Алабама в бойна готовност се намират над 40 екипажа на бойни хеликоптери.  В Джорджия пък стоят в бойна готовност военно-транспортните самолети С-130 Херкулес. Ще си помисли човек, че САЩ са се готвели не за ураган а за вътрешни проблеми в крайбрежните щати. 
Възможно е климатическото оръжие, което създаде мощният антициклон на сушата на САЩ точно навреме срещу 'Дориан' да не е съвсем безобидно не само за ВМС на САЩ а и за хората там?
Аз навремето още когато в-к 'Монитор' не беше свински, пръв писах и ми публикуваха и ми и хоноруваха статия и за американската ХААРП и за руската СУРА. Но според мен тук става дума за някакво ново оръжие, което беше успешно показано и на Русия, но най-паче на Председателя Си. 
Затова очаквайте урагани и в Джибути да речем. Т.е. там където мнооогоо са се разположили китайците в последно време. 
Председателят Си май не съсвем усеща, че Тръмп като каже нещо го казва направо. А той каза направо война на Китай. Икономическа засега.
Нещата почват да загряват и на Балканите.
Тази седмица Китай прати даже свои полицаи да патрулират заедно със сърбите из Сърбия. Защото инвестициите на Китай в Сърбия също са огромни. И изведнъж, ни в клин, ни в ръкав, оная там, дето сама не би си и сутиена свалила без заповед от вън, взе че предизвика руснаците с 'щиковете' и 'терора' на Съветската армия в Европа. С което явно показа, че сме пак в лагера на тия дето пак ще са битите. Както винаги до сега. Но да се върна на ураганите.
Не знам как биха се пръкнали урагани над Сърбия, но вече блоковете на Балканите са ясни. Описах ги в предишната си статия. Сега очаквайте още една Национална катастрофа и чааак после може би нов Народен съд.
Публикувана: 05.09.2019 10:35:09 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com