След козите, свинете и поданиците?

Поданик. 
От подаяние. 
Поданици са безбройните вече башибозуци от ченгета, нападжийки, инспекторки, контрольорки, чиновнички и, както казват руснаците: вся остальная сволоч. Защото поданиците не произвеждат нищо. Не само не произвеждат. Те и пречат да се произведе нещо читаво. Или по заповед на тоя дето им сипва подаянието унищожават дори произведеното.
Аз още миналата година след случая с баба Дора писах как в моето село, август миналата година да се повторя, ми разказаха, че се описват свинете в Русенска област. Чат ли сте от кога се планират злокобните ГРОБаджийски мероприятия?
Е? 
Моят познат Кирил Ватев от русенското спортно училище мълчи.
Иначе домусът, като стане дума за личните му интереси одма плаши, че щял да изкара слугите си да протестират.
Но Киро мълчи. И не изкарва слугите си на протест.
Т.е. мероприятието явно е съгласувано с доносниците на ДС, назначени за капиталисти.
А всъщност веригите на евроколхоза планирано доунищожават България.
Първоначално си помислих, че лабораториите на Пентагона в Украйна и Грузия ни натресоха покрай Русия и на нас чумата по селскостопанските животни.
Основание за това ми бяха и информациите от юни т.г. от Украйна:
Зараженных животных ветеринары обнаружили в Донецкой, Херсонской и Харьковской областях в период с 6 по 26 июня. Диагноз был подтвержден лабораторными исследованиями. В очагах заражения сейчас проводятся мероприятия по недопущению распространения заболевания. 
Согласно мнению экспертов, заболевание распространяется, в том числе из-за отсутствия возможности у некоторых хозяйств региона оградить свою живность от контактов с бродячими животными, которые могут быть переносчиками АЧС.
Обърнете внимание на два факта: атакувани са представете си Донецка, Херсонска и Харковска област. Т.е. точно тези области дето не са съгласни с продажничеството на Украинските олигарси. И второто важно за запомняне: заболяването се разпространявало от бродячих (диви сиреч) свине.
Преди да пристъпя към важните въпроси сега още малко разяснения: 
Преди няколко години още, един мой познат ловец (бивш висш полицай) го каня на село и го примамвам, че в селото ми има куп диви прасета из горите. 
Оня се навива и ми казва да се свържа с местната ловджийска дружинка за да изкара тя надлежните документи, защото такъв бил редът. Отивам аз на село при местния вожд на ловджиите (също мой добър познат) и като му казах за какво съм дошъл, оня ми отговори: бе какви диви прасета бре! ДПС отдавна изсече горите на селото и няма вече келяво прасе. Според тебе дивите прасета по поляните ли живеят? (Той не каза естествено ДПС, направо изрече името на местния 'горски', който представете си е не само турчин ами и от ДПС). 
Запомнихте ли? Няма в Русенско диви прасета! Т.е. няма кой да разнася естествено заразата!
Сега вече започват странните ми въпроси към ГРОБаджийската власт у нас:
1. След като прасетата не се заразяват от чумата по въздушно-капков път а чрез лайната САМО, питам аз спецовете на БАБХ: като как се заразяват прасета в модерни свинарници? Та там те не живеят в кочина и нямат досег едно на друго на лайната си! Ей пак да напомня името Кирил Ватев - питайте го и идете и му снимайте свинекомплексите.
2. След като БАБХ не желае да каже в коя лаборатория е изпитвана пробата и като как се определя от кои прасета и от кои свинарници да се взмемат проби, аз питам къде са назначените от ДС за босове на т.нар. индустриалци у нас? Та нали става дума за техния бизнес? Що не си го защитават? Питам къде е колегата от ФА на ВМЕИ (Велев), питам къде е Кирил Ватев отново и не питам каръка на ДС, щото он си е у Виена и хич не го е еня, че се унищожава България. Защо никой за нищо не пита БАБХ? За домуса на тиквата хич и не говоря вече. Щото както е тръгнало, за прасе у нас ще става дума само като се сетите за Пеевски.
3. Питам аз БАБХ защо не дава и на независими, вкл. и чужди лаборатории по няколко проби, вкл. и от испанско свинско за проба и не оповестява после публично имената на лабораториите и резултатите от пробите?
Става дума за национална катастрофа и следва да се прилагат и такива мерки, иначе следва да се търси и национална отговорност! Нали генерале от НАТО Радев?
Римляните са казвали 'куи продест'? Т.е. кой има полза?
Ами погледнете близката до тиквата верига 'Била'.
Там одма изведнъж е наводнено и в момента с испанско свинско. При това, представете си на 'промоция'. Испански суров свински врат на 8 и нещо. И въпреки 'промоцията' само след дни на същия 'промоционален' свински врат му лепват жълт етикет -25%. Т.е. съвсем намален. Защо? Ами бързат нещо да го 'отикат' на поданиците. Защо? Ами освен, че няма вкус на свинско той нещо бързо и потъмнява. Ходете тихичко два-три дни из софийските 'Била' и просто наблюдавайте рафтовете с испански суров свински врат.  И сами ще се убедите. Да, ама у нас новите са собственост на домусите и затова нямаме и медии, та да отидат да си купят една опаковка испанско свинско от билите с етикет -25% и да го изследват после.
Такаа... 
Значи, куи продест?
Полза има евроколхозът явно да унищожава и латвийското свинско и сега и българското свинско. Както е пял българинът вече: съюзници-разбойници!
Иначе сами се опитайте да си отговорите на простичкия въпрос защо няма африканска чума в Сърбия? Та нали у видинско у нас имало. Ей я границата. Ама в Сърбия, която не е у евроколхоза няаамааа. 
Аз съм казвал, че съм от русенско родом и затова знам конкретни факти.
Ама дали вие знаете, че в последно време се бяха нароили из русенско и плевенско куп малки свинекомплекси със собствени кланички и собствени магазинчета? Питайте хората из плевенско колко са вкусни кюфтетата на 'Цър-Пър' например. Питайде за вкусотиите на месарницата в Обнова да речем. Нямат нищо общо с лидълските или на билите. Или например 'Надежда-М' в Бяла? Явно евроколхозът е видял всичко. Те си водят точни статистики и техните масиви не се изнасят както тези на НАП на показ. И одма решиха да ни затрият. Мисля, че приложената карта на унищоженията говори ясно, че съм прав.
Сега разбрахте ли защо Киро Ватев мълчи? Той явно знае, че ще унищожават пааак дребния бизнес. Да, ама като стар познат на Киро искам да му напомня думите на оня немски монах за фашизма. Че когато дошли и него да арестуват вече нямало кой да го защити.
Защото фашизмът в България е вече факт. И даже и фашизмът на Борис 3-ти (бащата на крадеца на българска дървесина) не е посягал на свинете на българина. А днес вече посегнаха.

Публикувана: 02.08.2019 12:42:18 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com