Какво защитават каролевчетата, кошлуковците и другите доносници на ДС?

И така, какво е 'невидимата' 'регулираща' ръка на 'пазара' им, ние виждаме ежедневно в 'Била', 'Лидъл' и 'Кауфланд'. Ако не можете да смятате с колко са се увеличили цените само за месец си е ваш проблем. За по-ясно: Грабеж се нарича пазарната му на каролевчето икономика. Пладнешки грабеж!
Сега искам да ви информирам какво крият от нас бандитите, които ни ограбват.
С една дума крият нашите, че както украинските олигарси вече не са удобни никому, освен на олигарсите на Русия, разбира се, така и от нашите бандюги явно вече им е накипяло. Какво всъщност се скрива?
И така, първо цитати:
'Когато масите считат, че за елитите остава твърде много, следва или законодателно преразпределение на богатствата (аз затова считам Стамболийски за български гений-политик) или революционно преразпределение на бедността'. Думите са скорошни и са на Алън Шварц, шеф на инвестбанката Guggenheim Partners.
'Аз съм уверен, че капитализма е лоша система, която днес не донася полза на повечето хора и затова следва да бъде реформирана'. Четеш ли каролев? Думите са на Рей Далио американски милиардер и инвеститор от тези дето все си мечтаете, че ще дойдат и все не идват у нас. Състоянието му е 17 млрд. долара, ама човекът вижда, а не се прави на каролевче.
Може би ще се шашнете, но към 20 американски милиардера писмено поискаха да им се увеличат данъците в полза на Обществото а не на престъпни полицайчета и безбройни нападжийки тикво. Алооо, домус? 
Цитирам отново: 'Неравенството води до недоволство и и разпад на обществото. Резултатът е ръст на недоверието към институциите и към още по-лошо'. Това са написали милиардерите в юнското си обръщение към бъдещите кандидат-президенти на САЩ. Естествено в България пълна цензура за такива информации. Нищо че са от САЩ.
'Когато разривът между богати и бедни стане твърде забележим, се появява опасност. Ние помним Френската революция, Октомврийската революция... Започват народни вълнения и ние вече ги виждаме'. 
Това са думи на Пени Голдберг - главен икономист на Световната банка тикво.
Да продължа с мнението на дамата с ясно определящо е като нация име: 'Налице е криза на институциите. Хората все по-малко вярват в демокрацията и вече са не само против глобализацията, но и против елитите и експертите им даже. Защото те считат, че елитите получиха всички блага в последните години, а на обикновения човек не остана нищо'. Това е казала Голдберг (изглежда, че не напразно и в Русия евреите първи започнаха революцията) пред заседание на МВФ и ОИСР.
 Сега ВНИМАНИЕ!
 Да му мислят нашите доносници от ДС!
 Решението?
 'Първата цел на атаката ни ще е рентната икономика' е казала Лорънс Бун - главен икономист на клуба на богатите държави.
При това следва пояснение, че не става дума само за открадналите купища български жилища и територия и отдаващи ги днес под наем срещу никакъв лев в полза за Българите, ами става дума и за модерните рентиери, които живеят само защото са свили всичката информация и рекетират просто обществото. (Справка поредната кражба на лична информация след търговския регистър у нас).
Искам да обобщя, че нещо много важно се случи на последната среща на Г20. Защото всичко това тръгна от там.
Следете какво ще се случи на изборите в Германия (Меркел трепери), Великобритания (Мей се отказа), Италия (тя отдавна вече е против евроколхоза) и Испания. И сами ще се убедите че и тиквата ще падне от плета. Даже и без курнелите-капиталисти у нас дето с един гуцанов (варненски феодал от квотата на червените герговци на ДС) се оказа, че не могат да се справят камо ли с държава някаква все още и все пак.
С една дума, ако още не сте разбрали - идват революционни времена. С или без 'не сме народ а мърша'.
Стига преди това майката Природа като горския от оня виц да не и кипне съвсем и да ни изтреби.
Щото Етна вече кипи и бълва и лава надоло,  и то от нов кратер. Което е лоошо уотсъне.
------------------------------------
ПП
обновил съм и новия си проект за зрели хора на
a понеже изцяло този си проект си го финансирам аз и за 20 години вече не се намери един да каже абе пусни ми една реклама, затова мисля да спра да плащам за домейна jj-bg.info 
Затова ползвайте линка към безплатния сървър на проекта ми
 
Публикувана: 19.07.2019 10:58:07 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com