Македониоооо...

И така, не мислете че ще говоря за някакви велики комшии.
На времето Путин все пак му стискаше да каже на Буш 'понимаеш, Украйна ето не государство'. Но днес у нас няма ни Стамболов ни Стамболийски. Едни тикви, които се чудят на кой да се наведат за да ги глади по главичката. Всъщност агенти на ДС (разбирай доносници) като да речем агент Иван, който първо подписа позорно за бюрманците, а сега същият подписал пищи че те го изработили. Ами доносник. Само като му видиш шкембето и е ясно, че такъв не е проблем да бъде изработен. И понеже и ВМРО на ДС изпищя и тиквата зает с асфалта (разбирай също кражбите) и понеже сме 'не сме народ а мърша', 
затова, понеже няма кой да каже на янките, а в последно време и на Путин ясно, че няма такава държава Македония, аз се наемам да ви обясня пък отношенията, сега ВНИМАНИЕ! Македонио - Съединените щати.
И така, Македония не е държава. Но кой е Македонио? 
Феликс Салгадо Македонио (Felix Salgado Macedonio) е Президент на националната комисия по отбраната в Сената на Мексико. Т.е. човек, който е наясно с възможностите на въоръжените сили на Мексико и със ситуацията около границите на Мексико. Поне би трябвало да е така, ако не става дума за някакви тикви и там като у нас.
Та ето какво е казал Македонио, в отговор на заплахите от Тръмп тия дни:
Trump pelos de elote, ni creas que te tenemos miedo. Los Mexicanos estamos en nuestro territorio ( California, Nevada,Texas, Utah,Nuevo Mexico, Arizona, Kansas, Oklahoma, Colorado y Wyoming) Vamos a recuperar nuestro territorio que nos robaron. ?Viva AMLO cabrones !
Ще започна че пелос де елоте означава на испански царевична коса, но иначе е презрително обръщение в мексиканския разговорен език. Т.е. Македонио презрително се обръща към Тръмп.
Преведено Македонио е казал на Тръмп следното:
Ей Тръмпе, не си въобразявай че сме се уплашили от тебе. Калифорния, Невада, Тексас, Юта, Ню Мексико, Аризона, Канзас, Оклахома, Колорадо, и Уайоминг са си мексикански територии! И ние смятаме да си върнем загубеното! 
Как Мексико би могло да си върне териториите?
Вариант първи: Чичо Данчо е прав, че всеки момент там ще гръмне я Йелоустоун я Сан Андреас и просто янките сами ще избягат от териториите си. И даже ще молят мехиканосите да ги приютят. Че и у нас ще се намъкнат по празните на ДС 'къщи за гости'.
Вариант Втори:
Ами ако наистина китайците са вече в Мексико? 
Иначе като как да си обясним чаак такава смелост македонска? Аз не знам Мексико да има и половината арсенал на янките днес все пак.
Но Мексико има голяаама обща сухоземна граница със САЩ. За която и китайците са се сетили и руснаците и мафията. Та ако плъпнат от там китайците... 
Може и затова да строи оградата спешно Тръмп. Първо мислех, че е за наркотиците, ама май нещата са поо-дебели.
Пътьом, докато се гласях да публикувам за Македони/я/о/, наш льотчик се опита вместо тиквата да поеме поклоните към Путин. Понеже тиквата едва ли в Русия ще го поканят на такъв сериозен форум, там се изказа наш льотчик. Така се изказа наш льотчик, че хем уж да се разбираме и да спре антибългарщината на Путин, хем и на Китай да се поогъзим. 
В резултат? Смях в залата! Ама истински смях на думите на наш льотчик.
Можете да видите видеото в тубите как се подхилква и Путин и залата му.
Но все пак подхвърленото беше заявка и за мен ще е интересно как ще реагира наследникът на тов. Сталин - Председателят Си. 
Защото аз пак повтарям, че чааак такова неглижиране на България от Китай е важен симптом.
Ако и след такъв плонж на льотчика и то на територията на олигарсите, Китай не реагира, значи наистина ни отпишете. Засега Председателят Си бил паднал и едвам охраната го удържала.
За какво става дума за незнаещите?
Ами льотчикът (назначен от нашите доносници на ДС за Президент) каза и то в Петербург, че България била първата държава признала КНР. Е, била навремето втората, ама първата тогавашна държава (СССР) вече я нямало. И това предизвика кривата усмивка на Путин и смехът в залата Му.
Иначе льотчикът е прав, че не може в днешна Русия да бягат като дявол от тамян от Сталин и политическите му и икономически  успехи, да си обират народа както нашите бандюги тук ни обират и да се сърдят на Бжежински, който правилно ги запита като чий елит са дерипаските и абрамовичите, живеещи на Запад. Но главният въпрос е пред такъв гъзолизачески плонж спрямо Китай и на такъв форум изречено, пак да се повторя - как ще реагира сега Председателят Си? 
Защото играта загрубява с всеки ден. 
Председателят Си явно беше в Петербург не за нашият льотчик а за да си осигури руските оръжия в случай на преиграване на янките. 
До тук руснаците играят играта както трябва. Т.е. руски военен кораб не се поддаде на провокациите на американска фрегата забележете в източно-китайско море. За малко да се треснат руснаци и американци из китайските морета, ама на палубата на 'адмирал Виноградов' руснаците си продължавали да си лежат спокойно и да се пекат на слънце. И това точно е шашнало и китайци и янките. Т.е. не дебелашките обири на руските олигарси, а пак обикновеният руски мужик! 
Но, вече набра сили и трета страна.
Затова и руснаците ту са с Иран, ту против него. Защото днес Иран показа свои си там пейтриът ли, С-400 ли, но са си негови. Иранско производство. С ирански Ракети. Е, засега държали под око по под 10 цели, докато руснаците над 100 ама все пак Иран вече е нова и то немалка сила не само вече в неговия си регион.
Но Иран, както и Пакистан са си отново Китай. Твърдо против янките за разлика от дебелаците на Путин. Така че да му мисли Путин с тънките си кагебейски игри. Дали пък накрая няма да си остане с дерипаските и абрамовичите само и сам на Запад? С конфискувани от янките руски капитали? От тази гледна точка май наш льотчик щеше да е по-добре да измоли първо посещение в Забранения град. И там да плонжира. А после да се бута някакъв си там ел президенте на някакъв икономически забележете и то неамерикански забележете форум. 
Накрая, верни на поддръжничката на тиквата боска на т.нар. бесепе ще ме запитат може би защо ползвам льотчик и ел президенте за Радев?
Ами я се замислете от колко време Радев е ел президенте? Т.е. нищо не прави? Ами тиквата бил крадец. Ами крадец е. Ама няма боянски ливади? Желев може да е бил такъв или онакъв, но като му свирнаха и свали фифи-евреина. А наш льотчик? Ей ел президенте? Комо естас?
Тишина! Седиии си и си лапка и даже вече и не дрънка както например плювнята или бракоразводния назначеният от ДС за пореден ел президенте. 
И понеже ме впечатли как американски и руски военен кораб си плуват един до друг и аха да се треснат, а през това време руските моряци се пекат на палубата си, сега още по-шоу случай. За да си знае и Путин и наш льотчик с кои в крайна сметка ще си има работа.
Та, един вече пенсиониран десантник от спецсилите на Русия отишъл в Испания на екскурзия. (Явно все пак Путин си ги храни както нашта тиква отхранва полицайчетата си). Там естествено десантникът си купил билет за корида с бикове. Ама като си подпийнал явно му станало скучно и с мощен вик се втурнал на арената. Първо треснал тореадора, после отместил и пикадора и с един удар с ръка повалил налитащия му бик. После се развикал има ли някой сред публиката да му излезе насреща на арената. Не само нямало кой ами се наложило да гърмят с упойващи инжекции по руснака за да го извадят от арената. После, като дошъл на себе си в болницата десантникът чисто сърдечно си признал, че бил пиян и не помнел нищо.
Резултатът?
Ами испанците били съвсем коректни за разлика от делата срещу Иванчева да речем у нас.
Та, руснакът получил голямата награда за бика един цял бичи сушен бут (хамон), но и глоба от 500 евро за хулиганство. Ама сега най-голямото шоу: местният месокомбинат поканил руснака на работа!

Публикувана: 10.06.2019 09:55:43 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com