Това, което 'победилите' в 'избори' гробаджии няма да ви кажат.

Докато пеевски на тотаджийката засега е спокоен и трябвало да остане у нас, то не виждам особени причини за гордост от страна на огромните башибозуци от прескъпоплатени гробаджийски чиновници у нас. 
Да! Те, башибозуците от полицайчета, инспекторки, чиновнички и обръчите им от 'фирми' доказаха тезата ми, че от избори в България няма смисъл. 
При това, това не бяха избори български. А за там, за където това бяха избори, нещата станаха сериозно лоши. Явно се намери някой соросоид и плати и на тамошните 'цигани' за да гласуват масово. И в Европа общата активност се оказа рекордна - 51%. 
В резултат, на практика за ЕНП-то на тиквата нещата са просто Загуба! ЕНП като цяло губи много и вече ще е със 177 само места вместо предишните 218.
И като се вземе под внимание, че измежду тези 177 са и тези, които ние и такива като нас натикаха, в смисъл нищоневършещи габриелки в ЕНП, значи там в тяхната група, я остават някакви нещо поназнайващи я не.
Но положението не е по-розово и при т.нар. опозиция на ЕНП. Т.нар. 'леви'. От досегашните 191 гласа в европарламента левите вече имат само 147. И като се има впредвид, че всъщност за леви се водят и т.нар. социалдемократическа партия на Германия която си е с Меркел, то положението с лявото си е направо плачевно.
А кои спечелиха?
Някои, гледайки цифрите ще отговорят първосигнално че са спечелили бившите жители на ГДР с тяхната 'Алтернатива за Германия'. Защото те вече ще имат 11 места, което е 11 пъти повече спрямо преди. Но няма да са прави. Няма да е прав и крепителят на тиквата у нас Марешки с неговата Ле Пен. Нищо че Марин взе 22 места което е една трета от цялата квота на Франция, все пак в Европарламента тя няма с кого да натежи против истински лапащите евробюрократи.
Но както вече съм писал, геополитика се прави пред картата.
Слава Богу, немският 'ди Цайт' си е поиграл и е показал как изглеждат евроизборите на карта.
И всичко става ясно.
Например става ясно че е прав дядо Славейков, че 'не сме народ а мърша'. Виждате как защитаващите народите си правителства в европата им на две скорости са с народа си. А народът им е ляв. Защото имат народи, а не пълчища чиновнички на престъпна власт.
Погледнете държавите около нас. Румъния лява. Гърция направо комунистическа. Испания скоро може пак да започне с 'но пасаран' както е тръгнало. И сааамо тиквешката територия, представете си - 'дясна'!
И пак от картата на 'ди Цайт' се вижда и за чий тотаджийската мафия пеевски остава у нас. Нали виждате кои са либералите у нас и как светят в жълто на картата Кърджали и Разград? Турците са. По-точно ДпС на ДС на пеевски-доган са ни 'либералите'.
Вижда се как са се жлътнали подобни 'либерали' и не само у нас. Какви са либералите на меките китки на Макрон е ясно. Точно тооолкова са либерали, колкото и доганските послушковци на ДС у нас.
А пък, в Дания, Холандия и Белгия либералите са си за емигрантите. Чехите пък винаги са ги наричали 'евреите на Европа'. Това, че победиха либерали и зелени, да го кажа направо, означава, че те, емигрантите победиха на тези избори. 
Не ми вярвате? Ами идете на 
https://germania.one/iz-za-bezhencev-pensioner-vynuzhden-pokinut-kvartiru-v-kotoroj-vyrastil-detej/
и прочетете как немски пенсионери ги гонят от жилището им за да настанят там имигранти. Точно както и комунистите след девети са гонели богаташи за да настанят бедни. Но днес в Германия е мноого по-лошо, защото сегашната продажна меркелска власт гони немци не за да пусне пак немци, а за да пусне имигранти.
Затова и вече аз, като Катон, който завършвал всяка от речите си с 'и прочее Картаген следва да бъде разрушен' бях започнал да пиша, че е време Вашингтон да бъде разрушен. Но сега е време вече и евроколхозът да бъде разрушен. В този си вид той вече e вреден. Той и до сега беше вреден за България, насърчавайки единствено корупцията и кражбите у нас.
Но сега идат емигрантски проблеми и ще стане още по-лошо.
Да подскажа още малко? Ами това, че т.нар. либерали с т.нар. зелени в евроколхоза вече са втори показва едно. Че зомбираните от глобалистите ояли се европейци искат да продължат само да си лапкат. Ей така, както прасето (не не визирам пеевски) в кочината. Те, до сега лапалите европейци, усещат, че вече няма от кого да лапкат.  Но в агонията си резнаха и десни и леви, в очакване както ние 'не сме народ а мърша' очакваме,  че евроколхозът все пак ще дава субсидии, т.е. храни. 
Която нагласа вече си е предпоставка за традиционно лесния в Европа преход от лапкане и либерализация към фашизъм. Спомнете си, че в Германия фашизмът дойде след единствената в историята им република. Ваймарската република. 
Както е написал един руснак 'Фашизм, как известно - это вооруженная диктатура крупной буржуазии'. 
А вече си имаме куп крупна чиновническа буржоазия и у нас. Не, не! Не говоря ни за Миньо, ни за Баневчето, ни за Гришата Ганчев или пу-пу- за Мишо Бирата. Говоря на невзрачните но алчни висши служители на ГРОБаджиите. В Русия дадоха как полковник само по чин от сегашното им КГБ (ФСБ) е награбил и укрил в къщата си (явно от подкупи) цял камион! пачки с рубли! Представете си какво са награбили нашите ДанСъри, 'съдии', 'прокурори' и ченгесарски 'комисари'?
Накрая ще обобщя, както е направил и руснакът Александър Рожърс в нюзфронт.инфо:
Но если есть явление, то оно должно быть описано и для него нужно придумать название. Я предлагаю «либерально-глобалистские бюрократы-транснационалы», или сокращённо «ЛГБТ-фанатики». Чтобы два раза не вставать.
И, соответственно, дадим определение.
ЛГБТ-фанатики – это люди, свято уверенные, что:
- миллионы необразованных арабских и африканских беженцев могут заменить на рабочих местах высококвалифицированных немецких, французских, шведских и итальянских рабочих (тут дело не в национальности, а в квалификации и мотивации к труду);
- что «рыночек всегда сам порешает»;
- что «демократия – это власть тех, кто называет себя демократами»;
- что люди рождаются не мальчиками и девочками, а неведомыми зверушками (перечитали Пушкина и неправильно его поняли);
- что у «папы и папы», если очень стараться, могут появиться дети (а не проблемы по проктологической части);
- что экономика это «дать кому-то кредит, а потом жить на проценты»;
За незнаещите руски:
След като има явление, то трябва да бъде описано и на него да се даде име. Аз предлагам либерално-глобалистки бюрократи-транснационали или съкратено ЛГБТ-фанатици. (ЛГБТ иначе означава лезбийки, гейове, бисексуални и транссексуални, т.е изметта на власт, за който не знае).
Та, ЛГБТ-феновете искали:
- пазарът сам да им решавал проблемите;
- демокрацията била власт на този който успее да се назначи за демократ (или тиква);
- че хората не са мъже и жени а някакви там среден род (зверове може би);
- че икономиката било да се даде на някого кредит и после да се живее по процентите.
(Преводът ми е съкратен, защото какво и как се прави през гъза на педитата не го преведох).
За феноменът накъде отива Полша и Англия и какви са тези леви точно в рурската област на Германия а не да речем в Дрезден и Лайпциг от картата на 'ди Цайт', трябва отделен материал.

Публикувана: 30.05.2019 08:16:33 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com