През наш'та православна, премина пап'мобила, мобила. Ой папоомообииилааа...

Надуха ми главата с Папата. Даже и жена ми и даже и най-ревностния ми читател.
Навремето точно по същия начин са се захласвали пък по тогавагостуващото чудо на Запада - дирижабълът 'граф Цепелин', който се счита, по една от теориите, че янките всъщност са запалили за да гръмне.
Както се вижда, нищо ново под слънцето. Все от янките гадостите.
Тогава в захлас са пели:

Без виза, без формалност
това е нахалност
пристигна Цепелина
в наш`та родина.

Какъв голям е! – крещи Ирина.
Как се повдига, ах, Боже мой! 

Е?
Днес отново без формалности пристигна да погали тиквата по тиквата текущият за момента Папа.
Папата не е кой да е и не ходи къде да е. 
Справка полският Карол Войтила, за който предателят-наследник на рода Паница, през ЦРУ, натопи България че го е застреляла, а после самият папа, накрая чак на живота си, с половин дума, дойде да се извини на българите.
И сега, точно преди провала на гробаджиите на т.нар. избори за т.нар. европарламент бил пристигнал по покана на една тиква самият Папа!? Вярвате ли, че Папата не знае кой е тиквата и хвалбите му колко папи са го галили по главичката?
Хайде на бас, че папата беше пратен от янките или т.нар. тайно световно правителство на 200-те, които стоят зад янките.
(В последно време и зад руснаците).
Кой финансира тълпите от т.нар. бежанци да пълнят Европа? 
Сорос. Разследване на немците доказа как им дават по малко соросови пари и ги засилват не, не към България за сега, а към Германия, Франция, Италия. 
Вече открито се вижда, че американците са си поставили за цел да унищожат евроколхоза. С помощта и на руснаците.
Но сега за Папата. 
Какво е главното, което каза пратеникът на Запада? 
Ами да сме приемали бежанци. 
Това каза. 
Нищо че думите му да строим мостове, Тиквата, каквато си е тиква, изтълкувал, че му казали да строи магистрали. Дано да не приеме дословно и думите му, че не трябва да връщаме никого, че баба ти Меркел май се готви точно у нас да си връща ислямските терористи. Пу-пу!
Така че Папата си изпълни поръчката. Хем всички медии у нас пееха в захлас как преминал цепелина с цел да ни отвличат от ежеминутните вече повишения на цените на храните ни, хем да поповдигне малко имиджа на гробаджийската власт и хем да ни покаже пръст да не се опъваме на ордите на Сорос.
Че българската православна църква е куминическа си го знаем. Но както видяхте, този път Патриархът ни се държа на ниво и никакви всъщност църковни въпроси не са обсъждани. 
Значи?
Значи съм прав. Папата беше на официално политическо посещение у нас. 
А за официалните политически визити винаги следва да се анализират целите и резултатите.
За целите вече казах. Пази Боже България на Аспаруха от евентуалните резултати!
Пак да почетвъртя, че сегашният папа не е с Европа. След като не знам дали знаете, но преди месец се стигна до фрапиращо и от векове нечувано събитие! Във Ватикана нахлуха карабинерите на сегашното италианско правителство, което е открито против евроколхоза. И нищо, че уж Ватикана е независима държава, карабинерите, под предлог педофилия, арестуваха няколко висши папски чиновници. 
И Папата си подви опашката иии... дойде да учи нас на човещина.
И не се намери една с къса поличка и микрофон в ръка да го запита като как например ще учи африканците че са човещина 'ваксините' на Бил Гейтс или как ще учи да речем мексиканците, че разрешаването на употребата на наркотиците не е нова опиумна война, този път не на англичаните срещу Китай, а на янките срещу Мексико? Надявам се да ви стана ясно вече за чий Тръмп иска милиарди за стена с Мексико? Както е казал народът ни всяка крушка си има опашка. 
Това беше за опашката на папомобила.
А иначе за 'изборите'?
Това не са избори за нещо в България.
Това са избори за дебелаци в Брюксел, които питайте и италианците и даже и баба си Меркел, работят против евроколхоза и само и единствено за целите на янките и за джоба си.
Е?
За чий са ни още джамбази? Имаме си вече джамбазки и го видяхме що за джамбазин е. Както беше казал Ботев 'патриот е душа дава...'.
Затова аз смятам че печелившата стратегия е на Ганди за тези избори. Никой да не излезе от България. Просто да покажем че не ни интересуват богаташите и пияндетата на Брюксел. 
Само че имаме 400 000 чиновници! Платени от тиквата 'гласоподаватели'.  Пък и ние не сме чехите. Ние сме както беше го казал още дядо ви Славейков.
Затова нека пък пратим 100% за ЕНП. Оооо, благодарение на костинбродската печатница току-виж сме пратили 140% за ЕНП. Аз съм за! Да се видят! Ако изобщо на юкерите-пияндета им пука за Европа, за Европа да повторя.

Публикувана: 12.05.2019 10:54:39 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com