Русия си отива, Китай не идва, а юнкер вече и с Макрон във война

Да, Русия с по-бавни темпове от нас - българите и тя си отива. Наскоро руснаците сами си изчислиха, че след 200 години при тази им смъртност няма да има и един руснак в Русия. Е, нас ЦРУ-то ни брои за изчезнали само след 50 години. 
Преди време, аз пръв писах за руския фермер Василий Мелниченко, който още преди няколко години обвини банките в умишлено унищожаване на дребния бизнес и на въпроса на журналистката как може да се оправи всичко простичко отговори тогава в ефир, че трябва първо да се разстреля губернаторът на неговата област.
Днес, за разлика от у нас, Мелниченко не е унищожен, ами руските селяни са си го избрали за Председател на федералния селски съвет на Русия (доброволна неправителствена организация но не соросова а наистина доброволна).
Като такъв, наскоро Мелниченко беше интервюиран за руската свободна преса.
Пълното видео с интервюто можете да видите на
https://www.youtube.com/watch?v=bUeID499cmY
Кое за мен беше важно от интервюто? 
Не, аз знам за това, че руското село безпощадно се унищожава от тамошните олигарси на Путин както и у нас, нашите села се унищожават от ГРОБаджийската ни власт. В интервюто си Мелниченко доказва с цифри как една Ирландия с 4.5 млн граждани и територия колкото само ленинградска област на Русия има експорт за 13 млрд евро селскостопанска продукция годишно, които се произвеждат от 150 000 селски фермера! Докато ленинградска област на Русия със 7 млн жители, има официално и то регистрирани само 2000 фермера и произвежда 12 пъти по-малко селскостопанска продукция. При това Мелниченко сравнява Ирландия с ленинградска област защото тя била една от най-високо развитите в селскостопанско отношение области на Русия по отношение на птицевъдство и животновъдство. Е, как да не му вярвам, след като и ние ядем ирландско краве масло и то на по-ниска цена от българските ментета. Мелниченко твърди, че и в Русия като у нас - няколко големи агрохолдинги получават всички субсидии както няколко големи 'фермери' и у нас получават почти всички евросубсидии, което на практика убива възможността да се живее и работи на село.
Но това всичко се вижда и знае и у нас. 
Това което сега за пръв път казва Мелниченко е какви са последствията от струпването на много селскостопански животни на едно място в огромни свинеферми, птицеферми и кравеферми.
И аз съм напълно съгласен с него, че животните по принцип Природата не ги е създала да живеят скупчени на едно място. Те, както и хората в градския да речем транспорт, просто си предават заболяванията. И затова огромните животновъдни ферми просто не могат да съществуват без да дават антибиотици на животните. После, казва Мелниченко тези антибиотици влизат в нашия организъм. И ние се чудим защо вече не ни лекуват традиционните досегашни антибиотици. Ние искаме да излъжим Природата и тъпчем животните да растат като бройлери бързо, но това ни се връща на нас хората. Според Мелниченко само след 8-10 години ние вече няма да има с какво да се лекуваме. И то само по причина 'модерно' животновъдство.
У нас разните тандеми също отдавна си имат свои огромни ферми а не изкупуват както едно време имаше Родопа, която изкупуваше и само по една две свине или агнета от хората. А ако не достига собствената им продукция внасят замразени 20-годишни ирландски меса (справка бизнеса на бившия ни земеделски министър) или пак произведени в огромни ферми но на евроколхоза меса от Испания да речем.
Отново Мелниченко открито смята че е време тези 3% олигарси на Русия, които владеят 100% богатствата на Русия да бъдат изправени пред прокурор и да отидат да 'заселват' Колима и магаданска област.
И като знаем каква цацаратура дерибейства у нас, наистина надеждата е руснаците отново да си направят своята си революция и като пратят своите си дерипаски в техните гулаги, да се сетят и да помогнат и на 'братушките', вместо само да ни присвояват историята в последно време.
Защо все пак гледам към Русия, а не към единствения светъл за цялото човечество в последно време Китай? Защото, както виждате Китай старателно ни заобикаля. Китай е в Гърция (цяла Пирея е негова), китай е в Сърбия... но у нас нищоо. Китай знае за нашите корумпирани власти и за обемите подкупи които те, нашите, искат и затова и китайските инвестиции ни заобикалят.
А Китай наистина може вече страхотни неща. Китай наистина строи СОЦИАЛНА държава. В Китай наистина разстрелват публично ако си чиновник и крадеш. Камо ли плевенски полицайчета да закрилят мафиоти, както отдавна се пише у нас. 
И докато тиквата спря и единствения влак през деня между Русе и София, Китай ежегодно! Всяка година! въвежда в експлоатация по 2500-3000 километра ВИСОКОСКОРОСТНИ железопътни магистрали! По стандарт за високоскоростна се приема магистрала по която влаковете се движат с над 300 км. в час! Към 2020г. (догодина) общата протяжност на китайските високоскоростни железопътни линии ще достигне 30 000 километра! И ще обхване почти всички големи градове на Китай! Пак повтарям с влакове със скорост 300-400 км в час и с цени на билети по най-дългите дестинации около 40 евро при 750 долара необлагаем минимум на хората в Китай и минимална пенсия 180 евро според провинциите. Сравнете сами цена 22 лева София-Варна при 90 км./час натъпкани в автобус и 100 евро минимална пенсия у нас. При това китайците се пенсионират както ние при социализма (60 г. за мъжете и 56 за жените) и нито някой им пречи с данъци и закони да си поработват по градините, нито им обират продукцията както циганите по селата у нас.
Не знам дали знаете, но в Китай още от 2002г. се експлоатира ж.п. линия при която влакът лети над релсите на магнитна възглавница със скорост 430 км./ч.! И така от центъра на Шанхай (Longyang Rd.) до летището което на 30 километра се стига с този влак за 8 минути. Влаковете са през 15-20 минути! И от тогава , от 2002г. до сега, ни едно Хитрино или Курило в Китай!
Наскоро Китай пусна собствена атомна подводница, Китай строи два свои самолетоносача, Китай наистина (за разлика от янките) стъпи на Луната, Китай си има своя си космическа орбитална станция, Китай за пръв път проведе операция на глава на човек дистанционно с използване на 5G мрежа и т.н. и т.н.
Докато ние под американско ги стигнахме колумбийците. И у нас започнаха раници с кокаин да плуват по крайбрежието ни.

Публикувана: 30.04.2019 11:03:33 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com