Yellowstone Ready To POP. В Сталинград бунт.

За съжаление, колкото и шашав може би да съм изглеждал в очите на някои, когато вместо за кражбите гробаджийски съм писал за Йелоустоун, пак пу-пу да не чуе дяволът, ще се окажа прав.
Според думите на бившия вече климатолог от  USGS (държавната агенция на САЩ по сеизмични, т.е. вулкани земетресения и т.н. проблеми) доктор Етан Троубридж (Dr. Ethan Trowbridge) NASA и USGS са започнали странни дейности в района на калдерата на Йелоустоун. Които, може би, според него, са достатъчно предупредителен за мислещите признак, че старият супер-вулкан е готов всеки момент да изригне. Затова според Троубридж правителството на САЩ в лицето на оторизираните си органи е тръгнало на отчаян ход.
Но нека първо да обясня защо от вече две години следя и аз публикациите за Йелоустоун:
През 2017г. доктор Троубридж провежда собствени наблюдения в Йелоустоун и с очите си вижда как правителствени подразделения наливат студена вода в специални сондажи в южната периферия на някогашния кратер на някогашния вулкан.
Теоретично тези сондажи по края на магматичната камера се е смятало че ще намалят налягането, изстудявайки надигащата се магма по местата на наливанията и разпращайки я на по-широка периферия. По този начин се е очаквало да се получи контролирано изригване на вулкана, което е все пак добрия сценарий.
Но според д-р Троубридж в края на 2017г. сондажите са спрени по неизвестна за него причина. (Тогава аз лансирах хипотезата си с опитите да се предизвикват вулкани на други места по свързаната с Йелоустоун магма като да речем край Япония и в Италия и на Хаваите).
Но тия дни, според д-р Троубридж, NASA и USGS са започнали нови действия в Йелоустоун, които той нарича безумни. Сега вече се правели дупки към 8 км дълбоки и в тях да се наливал течен азот за да се предизвика криогенно замразяване.
Течният азот при допира си с повечето вещества просто ги превръща в по-особено структуриран лед. Сега вече целта на НАСА, според доктора, била не толкова да се охлади магмата, колкото да се промени нейната структура и тя да стане по-инертна.
Според Троубридж идеята си е напълно разумна и работеща, ако става дума не за супервулкан а за малък вулкан. Но според него обема на Йелоустоун е такъв че подобни криогенни действия само ще задълбочат катастрофата.
Цитирам директно доктора:
Да се правят дълбоки сондажи около магмената камера по принцип си е риск. Но и да сипваш там криогенни агенти си е направо идиотизъм. Преди да е постъпил в магмата азотът ще влезе в контакт със земните пластове и ще ги направи хрупкави. И точно затова кратера или ще гръмне или ще пропадне под собствената си тежест заради неустойчивата вече отгоре му земя. ...Според мен шансовете за това че точно така ще стане са 30% и за мен тези 30% са много".
Но според доктора работите вече били в ход.
Троубридж твърди, че десетки правителствени геолози и представители на Консултативния съвет на NASA по планетарна отбрана (вижте и какъв орган имало в САШ) са отцепили плацдарм от към 15 мили на югозапад от Норис и не пускат никого да доближи до тях.
Но околните граждани са забелязали, че март т.г. са пристигнали в Зоната 15 тира със сондажни тръби, сондажни помпи, взривно оборудване и строителни огромни шнекове. Което вече ясно говори какво ще се прави.
Ето как Троубридж коментира това:
'Въпросът не е в това че вероятността от взрив според мене е 30%. Не става дума и че в НАСА/Юесджиес са се събрали пълни кретени или глупаци. Даже обратното. Но щом те са се решили на такъв риск, значи че положението в калдерата на супервулкана е мноого лошо. Магмата си върви нагоре и взривът иде. И те прекрасно следят това и знаят. А аз знам че 6 милиарда долара на американския данъкоплатец отиват за тази луда идея. Аз отдавна се опитвам да предупредя всеки когото мога за опасността, но всеки или маха с ръка или ме смята за луд. Но ще видим кой е лудият. Въпреки че ако NASA/USGS видят че нещата тръгват към изригване едва ли ще стоят там за да умрат първи. Така че следете ги." 
Накрая и аз да прокоментирам. 
Ще сме свидетели на все по-странни действия на САЩ и все повече 'необясними' неща по планетата.
Както например изчезването на японския топ-изтребител F-35 преди дни в Тихия океан. Руснаците одма започнаха пиар кампания колко е недодялан най-модерния за сега американски изтребител.
Но аз мисля, че се е случило друго. Точно по това време (на изчезването на японския F-35 от радарите) и точно на същото място в океана е имало подводно земетресение доста мощно по Рихтер.
Според японските специалисти заради земетресението са се появили електромагнитни полета които са объркали пилота и са скрили самолета. Само че ако?
Ако японците, вече знаещи кой им врътна номера с Фукушима са разбрали за новата провокация на янките и са изпратили изтребителя си да следи и записва? А янките, като са видяли че ще ги разкрият, просто са подали някаква секретна команда на електрониката на изтребителя си?
Иначе как така най-модерният американски изтребител просто пада сам? И кои са тези ВВС които пращат един забележете единствен изтребител на майната си ако ставаше дума за учения или отбрана?
Както и да е.
Предупреденият бил наполовина защитен вече.
А за останалите?
За мнооого интересуващите се от 'оставките' на гробаджиите, запазващи апартаментите им?
Ами за живеещите с путинска Русия на уста?
Ето и за тях.
Какво се случи пак тези дни във Волгоград (бивш Сталинград) вследствие големите грижи на путинските олигарси за народа им:
И така отскоро и в Русия (каак ще останат назад те от янките) действа рестрикционен закон за т.нар. дачници (закон забраняващ или подлагащ на платени регистрации правото да си отглеждаш нещо на село в собствения си двор).
И безбройните чиновници на Путин по подобие на пълчищата на тиквата одма хванали нее, не дерипаска с яхтите му или Прохоров с оргиите му във Франция. Естествено хванали някакъв беден човечец във Волгоград, който имал неблагоразумието да си направи у градината малка оранжерия.
Глобили го естествено както става и у нас. Не била оформена по закона оранжерията му представете си. 
Както и у нас човекът опитал да се жалва ама никой не му обърнал никакво внимание както е и при тиквешката администрация.
Тогава забележете, 76 годишният дядка си запалил старата си Волга и сдебнал часът пик на струпване на чиновниците пред сградата на градската администрация.
Цитирам:
Пенсионер прикрепил к водительской двери своего автомобиля ГАЗ М-21 «Волга» 1959 года выпуска красный флаг с серпом и молотом, водительское место он оборудовал громкоговорителем. К полудню, когда у здания администрации скопилось больше десятка премиальных внедорожников местных чиновников, он подъехал со стороны 13-й Гвардейской улицы и начал таранить машины власть имущих, выкрикивая лозунги.
И така човекът закрепил червеното знаме на Волгата сложил и високоговорители на покрива и ... започнал по ред да блъска прескъпите джипове на чиновниците (както и у нас няма чиновник да речем с Дачия). Крещял по високоговорителите си, че там на върха вече съвсем са станали наглеци и че скоро щели да въведат и данък въздух (както и у нас, разбира се ще въведат скоро).Искал си човекът Съветската власт (усещат се вече руснаците).
Сега за резултата: 12 джипа изпоразмазани. Някои от ударите даже се преобърнали. Но на ролгата и няма нищо, както се вижда на снимката освен един поогънат калник и леко смачканата броня. 
Но оставете волгата. Вижте само какви са им там чиновниците: някакъв изскочил и с пистолет в ръка стрелял по дядката. Естествено не улучил, но виждате ли кой е законът и кой как го прилага?
Дядката се предал едва когато с тирове го забутали до стената на съседния блок.
Естествено, че в Русия на Путин одма искали да го набутат в лудницата. Така им е най-лесно на грабителите.
В крайна сметка решили както Иванчева у нас да го влачат по арести и съдилища.
Това е положението и в Русия мили ми русофили. Навремето явно затова и Захари Стоянов първо е писал за руските крепостни и после за благодарна България. Но добре е, че руските пенсионери не са както нашите. Има все пак надежда. Не, не за нас.   
Публикувана: 15.04.2019 08:31:48 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com