Реквием за Германия

Не, няма за какво да се пише за престъпниците на власт у нас. Мръсници са но са американски мръсници и това даже е най-лошото. А когато наоколо един цирк - няма как на власт да не е един клоун.
Имам какво да напиша пак за Китай, но тези дни известната немска рок-група 'Рамщайн' надмина себе си.
Няма вече 'их вил' (аз искам). Вече възрастните мъже на Германия са написали песен и са заснели клип, който може да бъде или начало на ново немско възраждане или реквием за Германия. Ни повече, ни по-малко.
Доказва го и името на произведението 'Дойчланд' (Германия).
Първо искам да обърна внимание на времето в което се появява 'Дойчланд'. 
От вече година искам да напиша за наблюденията си как някой си се опитва да насъсква отново немците на тема война.
И понеже няма как това да стане с 'Хорст Весел' или 'Stolz weht die Flagge Schwarz-Weiz-Rot' - се възраждат немски военни маршове от времето на ландграфовете и курфюрстите и даже изровиха и песни на тевтонския орден.
Ди тромел (барабаните) пак гърмят.
И понеже вече и мъжете от 'Рамщайн' са вече зрели мъже и вероятно виждат всичко ставащо с Германия днес, аз мисля, че затова се и появи най-новата песен и клип на Рамщайн, в която вместо Германия над всичко (Дойчланд юбер алес) се пее Дойчланд юбер ален (Германия над всички ни). 
Изглежда, че нещо си се цели и с факта че клипът излезе цял месец преди премиерата си. И вече е в устата на всички немци.
С две думи, в клипа Германия е негърка, ненапразно приличаща на негърката от 'Бони М'. Т.е. 'нова' Германия. Но я има и цялата история на Германия от рейнските гори до днес. Има ги и битките на червените от 'Йохан на барикадите' и ГДР с целувките на Хонекер. И червените бригади. И горенето на книги от СА на Хитлер и даже и самия Хитлер (но от младите си години). Показано е и кой всъщност пръв стреля с балистични ракети (има ги фаутата изправени). Нахално през целия клип са и ония от матрицата (американците).
Може и да е пресилено, но според Рамщайн Германия днес ражда кучета. Аз мисля, че и у нас освен едни коткарки и кучкарки няма Жени. Че даже и през продажните екоравновесия на адашката и на нас ни натрисат дори немските бездомни кучета. (Софиянски, мамма му ни ги натресе).
Накрая на клипа, Германия, във вид на космически кораб, приличащ на ковчег, просто си заминава някъде из Космоса.
Както казвам и за България: последният да затвори вратата.
Е, в Германия негърката резва главата на педитата преди да си замине в небитието. Но у нас и това даже няма как да се случи.
Защото, за съжаление, у нас има гъзолизци на ДС. Няма и Творци!
Затова няма кой да направи подобен клип за някога могъща България и днешните и крадливи управници.
И понеже вече в Ютубите 'Дойчланд' на 'Рамщайн' е под цензура, Ви предлагам, ако искате да го чуете и видите и даже ви съветвам и да си го свалите през линк от руската туба
https://rutube.ru/video/531b21674e2a1526ce699f0450e51a59/

Публикувана: 02.04.2019 19:03:54 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com