Какво е Китай под управлението на ККП и какво евроколхоза под брюкселско чиновническо иго

И така, имаме демократична уж Европа. Член сме на някакъв колхоз отново. Този път ЕвроКолхоз. И? Ами обират ни и вече даже и чист фашизъм ни сервираха.
През това време, единствената оцеляла комунистическа партия - тази на Китай (ККП), прави от народа си и държавата си просто Социална Държава. Е, и там се експериментират и лоши социални практики, но те са в сферата на социалното управление и в никакъв случай в сферата на разбойничеството, грабежа и алчността, както е у нас.
Някой ще каже, че комунистите и частната собственост са несъвместими.
Да, ама ето снимки от Китай. Как частникът не се убива като у нас, или не се арестува синът му докато бащата подпише каквото трябва, пак както у страната-членка на Европа, ами като не иска, просто се заобикаля и го оставят на мира. (Или пък влакът се прекарва през тавана му!). 


И... животът продължава. 
Излиза, че комунистите повече почитат неприкосновеността на частната собтвеност от т.нар. евро уж съюз.
И докато у нас тиквата назначава ли да назначава прескъпоплатени полицайчета и чиновнички (инспекторки, нападжийки, митничарки, контрольорки в уж градския им транспорт), с цел верни слуги, които да доунищожат България, вижте какво отношение има ККП (Китайската КОМУНИСТИЧЕСКА да повторя Партия) към чиновниците си там:
И така, в Китай на чиновниците със закон е забранено да си купуват скъпи коли и домове. Точка! Искаш да си слуга на народа ами бъди му СЛУГА!
Конкретно: В Китай, депутатите, топ-мениджърите на големи банки и държавни предприятия нямат право да купуват автомобили некитайско производство! Явно китайците са чели законите на Стефан Стамболов?
И не се шегуват тамошните управници. От 2000-та година до сега са разстреляни в Китай над 10 000 чиновника! За корупция само!
Законът е такъв: нанесъл си вреди над 400 000 долара - разстрелът е вече с позор. Т.е. на стадиона.
В Китай на чиновниците даже със закон им е забранено и да изменят на жените си.
Като си за пример - бъди за пример. И в морала.
В Китай няма мигащи светлини на дълги автомобилни кортежи щото там някаква местна тиква искала да отиде на фитнес или на гробищата.
Вместо това, китайските чиновници и дупетати били посъветвани да си излизат от домовете по-рано 'КАКТО ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ' ако бързат за някъде.
ККП е помислила и за хитрите далавераджии. В Китай по закон нямаш право на богати роднини. Т.е. ако близките ти до някаква съребрена линия изведнъж са започнали да стават успешни бизнесмени - разследване от къде и как са дошли парите им!
Също на държавните чиновници е забранено да имат роднини зад граница (т.е. да няма на кого да превеждат пари).
Надявам се схванахте малката разлика между страната-членка на евроколхоза и Китай. Вероятно и затова все ни заобикалят китайските инвестиции.
Тиквите там не се котират, за разлика от пияните юнкери на евроколхоза у нас.
__________________________________
ПП
Публикувал съм и нов мой материал и в най-новия си проект 'над 60'. Най-лесно се виждат все още от модула 'Последно добавени' най-от доло.
Публикувана: 25.02.2019 07:59:46 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com