Цял живот гъзове лизали

Тези дни бях омерзен от т.нар. ни академици. Даже не знам от БАН ли са или от и БАНИ те. Въпросът е, че се оказаха противни лизачи.
Кой какъвто бил такъв си и остава. Цял живот. Може ли възрастен мъж, даже не академик, а просто възрастен Мъж, да се държи като влечуго? Оказва се, че може. 
Написали били писмо на тиквата. Първо академици пишат писмо на някакъв, който угробва народа си вече над 10 години и не напразно са му викали неговите си тиква.
И какво му пишат?
Цитирам: „Сега е моментът за Вашата решителна намеса – разчитаме, че след ценните Ви указания компетентните институции (Министерството на вътрешните работи, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на труда и социалната политика, Министерството на образованието и науката, Министерството на правосъдието и др.) ще вземат нужните мерки в най-скоро време да се прекрати това безумие на злодейски посегателства срещу живота, достойнството и имота на обикновени български граждани“.
Отврат! Даже по времето на Т. Живков се намираше не един Джагаров или там Балевски, които бяха Мъже! А не лизачи. Обзалагам се, че ни Джагаров, ни Балевски са се мазали на Живков с 'ценните Ви указания'.
Правилно Народът ни е казал, че по време на преход мръсната пяна изплува. Така стана след преварата на ДС на 10.11.89г. Отвсякъде мръсна пяна. 
Академици!? Пфу!
Кой от тези, както навремето Балевски да речем, създаде институт, който да носи приходи?
Никой!
Лапкат 'грантове' от 'НПО'-та, финансирани от мръсника Сорос. Сиреч продажници.
Как пък един у нас няма, както да речем професори като Катасонов или академици като Глазев в Русия?  
Ето, в края на миналата година, какъв убийствен материал роди руският професор от МГУ (все едно нашият Софийски):
'За влиянието на транснационалните елити над Русия' - проф. Кочетков на 8-мия всеруски конгрес на политолозите.
Професорът разглежда Ротшилдите и Рокфелерите (както и аз пиша за тях отдавна), но и Ватиканът ( и за него имам какво да напиша, но засега само потвърждавам, че е прав професорът да включва почти наравно и Ватикана).
Ето само малко факти от Кочетков:
'В РУСАЛ председател на надзорния съвет е Натан Ротшилд. Ходорковски, според The Sunday Times е предал на Ротшилд 53% акциите'.
'СберБанк (на мръсника Греф - бел. ЙЙ) има 45% от акциите си у чужди граждани, от които 45% 69% са у американо-английски ръце. Великият уж руски Газпром е със собственост на 27% в ръцете на Bank of New York, а това са пък рокфелерите'.
Според руският професор 27% от уставния капитал на всички руски фирми е в чужди ръце.
Как може един руски професор открито да вади данни и да твърди, че Русия я чака колониално бъдеще ако не вземе мерки, а тукашните 'академици' да славят разни тикви?
Но шоуто там, естествено, се е случило в отговорите на въпроси от залата от слушателите на професора. Професорът, за разлика от разни гергимарковци, открито е назовал Греф и Чубайс като агенти на рокфелерите, а не в служба на руския народ. Нещо, което аз бая отдавна твърдя и даже ползвам за нарицателно чубайсите и грефовете.
Професорът не е изпуснал и Силуанов и Кудрин и естествено Набиулина.
Е? Кой друг освен мен открито пита кога ще търсим отговорност на хампарцумянчетата ни? Специално пък за антинародната дейност на Хампарцумян и банкстерите пък само аз все още пиша.
Все още няма даже и Вучков по тази тема. Все още съм само аз който открито ги нарича банкстери и знам защо го пиша. Е, има и една адвокатка и един Папазаов, които ги критикуват остро с факти и това е.
Сега усещате ли разликата между хрантутниците 'академици' и българите, имащите поне малко чувство за принадлежност към Народа си?
Досещате ли се за разликата от Възраждането ни тогава и умирането ни сега?
Тогава е имало Будители! Днес писачи на писма на тиквата. 
ПФУ!

Публикувана: 15.01.2019 09:04:24 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com