Отново 'Политическа зима'

Чест и почитания и светла ти памет, поете, писателю и дал живота си за България Човеко! Kъдето и да си, държа да те информирам, че тук си е все същата, даже май и по-лоша 'Политическа зима'. 
И днес не малко назначени от ДС 'господа' и без да духат на своите и неизмръзнали ръце, гледат с особено равнодушие на просяците, че и открито ги наричат у 'парламента' си 'лузъри'.
И днес патриотите душа дават, но не своята душа, а паспортите на Народа и 'оградите' на евроколхоза.
И днес 'умствените чакръчета на нашето младо поколение замръзнаха и пуснаха вощеници за "упокой" на грешните и живоумрелите политически и литературни души; а в пияцата (т.е. - по бит пазар) на нашето умствено развитие, произлязоха такива важни операции и такива чудни метаморфози, щото при броениците на нашето калугерско щастие се притуриха още няколко стотини зърна, с които ние няма никога да изчетеме своите навечерки и никога няма да дочакаме "светлото Христово възкресение"'. Ако не вярваш г-не Ботьов за днешните умствени чакръчета, погледни Гала и мъжотнагала или простотиите на останалите битивита.
И днес ако гледаш и слушаш платените доносници на ДС, като открадналия нашият завод 'Мраз' да речем, ще чуеш пак че 'Облаците ще да произведат революцията, политическите дъждове ще да пометат гюрбето из моя двор, пред вратата ми ще да огрее слънце, народите ще да изпъплят из кръчмата и ще да се запощат на припек; а аз ще да излеза из своя палат да се порадвам на ясното небе, на миризливите цветя и ще да запея: "Гледайте, очи, ненагледайте се!"'.
И преди да запеете и днес, както навремето Ботев е съветвал, песента "Гъби, мои гъби" и преди както тиквата да дрънкате наляво и надясно, че сте че си 'предводител на гъските, цар на кокошките и защитник на българския народ', да споделя малко факти само от последните дни на миналата и началото на тази година:
И така, според тиквата и стъкмистиките му забогатяваме и се чудим ко да си праим бонусите и талоните за 'Била' раздавани щедро на тиквешката Му администрация и полиция (400 000 са вече лежачите на гърба ни)!
Вероятно затова близката до тиквата верига 'Била' ни прави на будали и надува цените.
Отивам аз преди Нова година в 'Била' и гледам Промоция! Сирене на цена 5.99 за кило! Така пише на етикетът с червено под сиренето на рафта. Обръщам бучката сирене обратно и шаш! Там пък пише ачик 4.99 за кило!
Вземам аз бучката и отивам на скенера, щото за разлика от НАПаджийките му дето въпреки че ачик им писах и ачик не видяха нарушения, аз си гледам на скенера. И какво показва скенерът? Ами показва цена от 7.49 за кило от същата бучка! 
Викам естествено управителката и питам коя от трите цени е истинска?
И тогааава ми светва ачик далаверата с предновогодишните 'отстъпки'. Защото управителката ми обяснява, че 'колегите са пропуснали да сменят етикета' (от преди 'промоцията', сиреч от 4.99). Чат ли сте? Стока, която е струвала 4.99 я вдигат предновогодишно на 7.49 и после гръмко ти обявяват 'Промоция!' 'ти спести цели 83 ст.!'. Като ни плати за нещо вместо 2.74 вече 3.30.
Естествено, че от НАП на тиквата пак няма да видят нарушения. Нали през 'Била' минават талоните на т.нар. имигранти. А и на администрацията си чувам, че давал безплатни талони за Била тиквата. 
Но все пак снимките ми тук са истински и пазя и оригинала на касовата си бележка. Не че някой ще се заинтересува. Просто да се знае на каква 'пазарна' според каролевчетата 'икономика' ни нанизаха.
Иначе е хубаво, че и проф. Вучков вече освен мен заговори открито, че това, в което живеем е фашизъм, че Фандъкова краде и че цвък-цвък си е за затвор. Да, това са негови думи казани в ефир. Е, доста след мен, ама е хубаво да знаеш, че не си сам.
Хубаво е, че се намери един Илиан Василев да информира за случая с либийския танкер в Бургас. Защото определено, според руснаците, тиквата пак е въртял далавери с петрол извън официалния пазар.
Изобщо мафиотско управление само с мафиотщини се занимава.
Ето, по Нова година поредният кораб с българско оръжие е акостирал в Саудитска Арабия, пак според руски сайтове. Разбирай оръжие за ислямистките главорези в Сирия от православна България.
Явно нещо далаверите с 'европрограми' нещо са му секнали на тиквата, щом трескаво се мята в други далавери. Например, според сайта на Томова 'Афера', страннно, ама щом задържаха някаква яхта с наркотици в Средиземно море край Мароко и изведнъж тиквата си спретна посещение в Мароко.
Та, чест и почитания отново по случай рождения ден на великия Българин, но днес не само е същото. Падишахът навремето поне с далавери не се е занимавал.
Навремето Ботев е започнал описанието на политическата тогавашна зима с външната политика. Аз смятам, че днес баба ти Меркел е твърде далеч от Бисмарк и затова накрая чак малко думи и от мен за света.
Няма ни МакМахон, ни лорд Дерби днес, пък и Тереза Мей май си отива, а пък Франция май е пред революция, затова две-три думи какво става у империята на злото.
Нашите мълчат, но и до днес (8.01) цялата администрация на САЩ не работи! Просто Тръмп наистина каза 'щом война искат, то война на демократите'. Те, Конгресът на демократите, не му приеха бюджета, той пък Тръмп пусна администрацията в НЕПЛАТЕН! ТИКВО! отпуск. Няма бюджет - няма заплати. Какво ще се случи ще разберем на 9.01., когато е планирана речта на Тръмп пред Народа му.
Русия също е пред революция. Там олигарсите и Путин са едно и също, но руският народ вече не издържа и по все повече руски сайтове се питат кога ще бъде съден Горбачов. (В Румъния прокуратурата вече обяви че започва следствие срещу превратаджиите през 1989г., убили Николае и Елена Чаушеско).
Интересно предстои и в Италия, но нека за Италия да поизчакаме.
Неведнъж съм казвал, че днес единствено Китай е за пример, но китайските управници наистина впечатляват. Знаете ли че от 5 януари т.г. в Китай до 150 литра бензин са БЕЗПЛАТНИ за всички, освен за чиновниците тикво! Знаете ли че в Китай преди дни приеха закон, според който съчиненията например на Солженицин са забранени там. Знаете ли защо? Защото Законът забранявал да се оплюва миналото и особено Председателят Мао и неговият учител Йосиф Сталин! Да! Факт е, че Китай вече признава, че работи по сталинския модел на съветската икономика!
Иначе каквото съм написал, аз нямам съмнения че ще стане. Вече и Везувий изригна и Етна подир него като резултат от трескавите опити на янките да се спасят от Йелоустоун. Вече два пъти и Индонезия тресат и то само тези дни. Само и само 'да изпуснат парата'. Но последно нещата в Йелоустоун стават от ден на ден все по-лоши. И Аляска я тресе и се цепи. 
Не, не се радвам, защото вече не става дума за политика. Даже се моля някак си американските учени да успеят, но вече бая от т.нар. 'елит' на янките се е изнесъл в Нова Зеландия. Пу-пу!
Това е г-не Ботьов днешната Политическа зима.
ПП
Моят редовен читател и чат-пат и автор тук Димитър също следи какво прави Тръмп в САЩ. И той е забелязал, че Тръмп е почти готов да обяви извънредно положение в САЩ. 
Ето бележките на Димитър от тези дни:
'Но сега скоро няма да има война. Ще има всеобхватно световно мирно споразумение..Нещо като Ялтенската конференция..И хората по света ще си отдъхнат с  радост, че най-лошото е отминало Тогава ще започне войната. И  двете враждуващи страни ще го знаят.. Както го знаеха  Сталин и Хитлер когато сключиха пакта Рибентроп-Молотов..'

Публикувана: 08.01.2019 09:03:35 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com