От читателя Димитър

Пуснах вече и чат с мен, но просто ме е нямало на компютъра когато моят редовен читател е написал нещо интересно.
Затова го и публикувам като отделна НЕГОВА статия.
Ето я:
С номинирането  на  Ген. Марк Мили от Тръмп  за шеф на  Пентагона стана окончателно ясно, че  перхидролният лумпен и неговата истерична словесна еквилибристика  е просто  маневра за отвличане на вниманието.  Марк Мили беще този, който по време на войната в Сирия, когато руснаците с два Калибъра унищожиха  команден център на  западни военни, вкл. офицери от Израел, Йордания, Саудитска Арабия, Турция  и Катар. Тогава той с пяна на устата заяви  "Ние ще ви бием по-силно от всякога и ще го направим така, както никога преди." 
Явно 'бясното куче' не можа да сръфа Русия. 
Изобщо честите смени и назначения на чичо Дони показват суматоха и паника на мостика на кораба САЩ. Корабът потъва и там се чуват псувни и удари със сопи и кой каквото има под ръка. Маската на Тръмп падна. Предстои война. Иначе САЩ отиват на дъното на Историята. А за икономическите мерки на Тръмп може само да се съжалява, че някои доста начетени люде му повярваха. 
Всичко беше шоу ала Худини.
Проф. Ричард Улф най-точно и аргументирано го изобличаваше през всичкото това време, когато другите не пестяха суперлативи. Още навремето, когато Клинтъница беше Държавен секретар на САЩ, при посещение в Москва с цел презареждане на отношенията им имаше една лигавщина с един бутон, който тя поднесе на Лавров и на който пишеше "Загрузка"  И Лавров отбеляза, че  правилната дума за презареждане е "перезагрузка". НЕ! Нямаше грешка! Държавата в сянка, която и сега управлява  САЩ и света, просто постави въпроса "ЗАГРУЗКА ИЛИ ПЕРЕЗАГРУЗКА. Избирайте." По-късно пак Клинтъница предупреди съскайки като дракон в едно свое изказване, в смисъл. че Путин и руснаците  да не си и помислят да възстановяват СССР в какъвто и да е вариант. А Русия просто трябва да избира живот или смърт. 
Гордиев възел.
------------------------------------------------------
ПП
------------------------------------------------------
Аз нямам бележки по съдържанието на статията. Само искам да напомня, че с тази Русия спасение няма. Ето факт от самите руснаци от вчера:

Только в одном Лондоне проживает 250 тысяч семей российских чиновников.

Е? 
Не е ли прав Бжежински да пита чий е този 'елит'? На народа си или на Запада?

Публикувана: 16.12.2018 22:38:34 в рубриката Новините днес

Коментари:

Коментирал - Flashman

17.12.2018 19:29

Колкото и да съскат един срещу друг драконите и алигаторите от двата банкстерски клана, едва ли биха посегнали към червеното копче. по-скоро биха се умножили локалните огнища на военни действия по света. Светът става видимо по-несигурен от ден на ден...

Коментирал - Димитър

19.12.2018 19:03

До Флашман:
Бе да влизам в спор искам само да споделя мнение.
Като нищо ще натиснат бутона.Защото отдавна са се подготвили.Дори и имат средство за почистване от радиацията след Апокалипсиса.То е Брауновият газ, изобретение на българина Илия Вълков, забягнал на Запад през 60-те.известен под името Юл Браун Направени са демонстрации пред учени в Китай, Япония и САЩ вкл. пред специалисти от Митцубиши и Митцуи,Американското Министерство на Енергетиката, New York State Energy Research and Development Agency и др. Японските учени са били толкова развълнуван от това, което са видели, че те веднага закупили генератор и по въздуха го транспортират в Япония. И са ипратили на проф. Браун поверителен доклад за някои от техните резултати.Опитите са правени със радиоактиве кобалт, америций и плутоний Почистването на пробите става за минути.А от 1992 г. е изтекло много вода и учените не са стояли с скръстени ръце....
Повече тук:
http://rexresearch.com/fukushimamour/fukushima.htm
Ставащото сега е само прелюдия-опитват се все пак Русия да започне първа. Но времето напредва и САЩ са пред колапс.( Предстоящото спиране на шовечето функции на правителството е знак за това, майкар и да се пририва като спор с демократите относно стената с Мексико.)
И прилагат стратегията на китайския пълководец от древността Сун Дзъ. Само един бегъл прочит на мислите му за военната стратегия и тактика е достатъчен.
А според последни данни ПрезидентътКенеди е очистен не заради греховете му към ФЕД или намерението му да унищожи ЦРУ след фиаското в Залива на свинете в Куба, макар че и това е натежало,а заради отказът му да парафира план на военните от Пентагона за светкавично унищожение на СССР. Искал е гаранции, че Америка няма да пострада. Цели две години (1961-62) го увещават,преработват плановете и накрая след като не са гарантирали, че американци няма да пострадат Кенеди е анулирал планът им. По закона за достъп до публичната информация след давност от определен срок години бяха отворени документи и публкувани,

Коментирал - Димитър

20.12.2018 13:44

Случаят Тръмп, не само че припокрива случаят Хитлер но има и по-дълбок замисъл. Фактът е, че Тръмп е един некадърен бизнесмен. Три фалита и след това необезпечен заем от $ 500 милиона. (!!!) Коя банка ще си заложи милионите на трижди-фалитко?? След което изведнъж става преуспял бизнесмен.Още по-съмнително!Фалш!Но не това е главното, макар и да е част от пъзела. Чичото на Доналд, Джон Тръмп е Професор в Масачузетския Технологичен Институт (1936 -73г), елетроинжинер, физик и работи в областта на високочестотните технологии в тясно съдружие с един друг много ивестен учен-Ван Де Грааф. Но и това не още черешката на тортата. Джон Тръмп е упълномощен от Правителството на САЩ да прибере документацията на Никола Тесла заедно с всички апаратури след смъртта на гениалния учен в Ню Йоркски хотел през 1943г.
Имала си крушка опашка....

Коментирал - Антинатовец

22.12.2018 15:36

Димитър, да не забравяме, че поразяващите фактори на ядреното оръжие са:- ударна вълна - във всички посоки;
- светлинно излъчване;
- проникваща радиация;
- радиоактивно заразяване;
- електромагнитен импулс;

Коментирал - Димитър

25.12.2018 20:28

До антинатовец:
Безспорно ситуацията е много сложна. И не само заради пагубният ефект от пораженията на съвременните оръжия. Но Russia delenda est и трескаво се търси решение.Няма време Има много варианти -от мини ядрени боеприпаси, неутронно такова до психотронно оръжие и дворцов преврат срещу Путин.Идеологическата диверсия свърши работа, дотолкова, доколкото СССР се разпадна отвътре. Споре мене именно тази тактика доведе до рухването на Съюза. Безпомощни бяха пред обезверяването и унинието на хората пред изобилието на западни качествени и стоки за широко потребление.СССР изпадна в задънена улица с именно тази страна на живота. И настъпи отчаяние и разруха.
Ще цитирам Томас Маколи : “Ние (британците) никога няма да ги покорим, ако не пречупим гръбнака на нациите, а той е духовното и културно наследство. Ако те приемат, че всичко чуждестранно и английско е добро и по-велико от тяхното собствено, те ще загубят себеуважението си, специфичната си култура и ще станат такива, каквито ги искаме – напълно покорни."Томас Б. Маколи (Macaulay Тhomas.В., 1800-59, англ. държавник) Цитатът се отнася за Индия и индийците но е приложен за всички нации.
Но Русия сега възкръсва от пепелта. И положението става неудържимо с всеки изминат ден. След фиаското на Запада в Сирия е задействан план Б -средиземноморският газопровод и война Украйна -Русия. Което ще лиши Русия от предимствата на енергодоставките.Който каквото и да говори това е оръжие в политиката.
Само да вметна, "антинатовец"... Нищо лично и без укор.Обръщението "Димитър" е чуждица и лишава от индентичност. Ние българите се обръщаме един към друг псредством звателния падеж- Димитре..
Идва ми наум друга мисъл на един италианец,комунист от 30-год на миналия век (цитирам по памет) "Културното господство е първата стъпка към поробване на една нация и народ."
Чувам навсякъде "Весели Празници"...А забравяме традициите и облика си.. Колко сме наивни..
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ШАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com