Още факти за размисъл

Продължение за доизясняване на предишната ми статия.
Но първо искам ясно да напиша, да не се поддаваме на паникьорствания, за да ни уважават читателите. 
Аз ясно написах, че според мен, засега, янките успяват. Естествено на гърба пак на другите, но все пак за сега успяват да удържат някак си взрива на Йелоустоун.
Добре, предупредих паникьорите. 
Сега да напиша и за ония които умишлено отклоняват и крият информация. 
И така, става дума за това кой всъщност и защо направи всичко това.
Направиха го световните управници. Умишлено. Погледнете кой беше собственик на Бритиш Петролеум (БП) и кой след това одма продаде компанията си и после хукна да си изнася капиталите и себе си в Югоизточна Азия (ЮИА). Че и плаващ град вече си поръча Същият.
Затова - още факти, които дано да ви накарат да разберете кой и защо взриви Гълфстрийма на Земята.
Само факти.
Факт е, че Corexit от БП купуват от Nalco ПРЕДИ изобщо 'аварията'. Т.е. някой си е знаел, че няма да може да удържи подземния взрив и ще му се наложи да крие петрол под водата преди изобщо да има авария. 
Факт е и, че корпорацията Налко принадлежи на Голдман Сакс. И пак странно защо точно тази банка продава 44% от акциите си в БП точно преди 'аварията' в Мексиканския залив.
Ама даже и изпълнителния директор на БП Тони Хейуърд продава почти всичките си акции от своята си БП само седмици до 'аварията'. Добре. И това е случайно.
Да продължим с фактите.
Сега да обърнем внимание на други двама тогавашни висши мениджъри на БП: Роберт Калуза - наблюдаващ сондажа в Мексиканския залив и вицепрезидента по сондажите на БП Патрик О Брайън.
И така, незнайно защо, в момента на 'аварията' и двамата тия се намират заедно точно на въпросната нефтена платформа. 
Ама освен че се намират там, те явно и вредят.
Според специалиста по електроника Майк Уилиямс, на платформата преди аварията е била изключена аварийната и звукова и светлинна сигнализация за проблеми. Това е било направено по личната устна заповед на точно тези 'мениджъри', които не искали, моля ви се, да се будят в три сутринта заради лъжливи тревоги.
Нататък.
Как започва 'аварията'? Ами заповед на Г. Валцапри на 20 април е да се използва вместо досегашния специален сондажен разтвор ... морска вода. И пак по негова заповед на Deepwater Horizon въпреки явно покачващото се налягане откъм дъното продължават да дупчат без специалния разтвор. В резултат от сондажа изригва стълб метан и нефт, който предизвиква пожар на Deepwater Horizon и впоследствие смъртта на 11 души и потъването на платформата.
Написах ясно датата - 20 април 2010г.
Пълно спиране на изригванията от мантията на Земята са успели да постигнат от БП чааак на 19 септември 2010г. Пет месеца от Земята нещо изригва и на негово място постъпва океанска вода. Това са официални даже на БП данни. И официално от БП спират да ни унищожават чааак след 152 дни. След като вече са изсипали и 19 милиона литра Корекзит 9500 и Корекзит 9527, които всъщност и спират Гълфстрийма.
Сега още един факт.
Уж за да спрат 'теч'-а от земните недра, от БП след като пробиват Мантията на Земята, правят незнайно защо още две други нови дупки (сондажи уж) до въпросната дупка. Които после и тях засипват с бетон след като явно са видяли какво са постигнали. (Поне така твърдят. Никой не е слизал да види там на дъното истината).
Толкова за фактическата ситуация около това как започна историята с Йелоустоун.
След като стана ясно, че основната цел е постигната (Европа я чака студ), вторичния ефект беше, че тръгна да се взривява Йелоустоун (явно от налягането от проникналата и изпарила се в земните недра океанска вода). 
Започнаха опитите за спешно решаване на този пък проблем. Но янките стигнаха до извода, че все някога (и то твърде скоро) ще им се наложи да се спасяват от Северна Америка. Естествено, който може да си плати само.
От една страна вече писах за подкупите, предлагани вече от САЩ на някои държави. И пааак се оказах прав. Ето, обяснете ми как една системно обирана от янките Аржентина, след като се нави да приема американски бежанци, изведнъж беше обсипана от 'кредити' от МВФ? Ама не само това. Спешно там започна строеж на АЕЦ. А сега изведнъж и са приели и американски военни бази там. Е? За чий са им на янките АЕЦ в Аржентина и военни бази около нея? Явно, да имат енергия и да има кой ги пази от налитащите околни гладни след Големия взрив.
Нали не мислите че Уругвай или Парагвай или Панама са опасност за САЩ, че да строят военни бази в Аржентина?
Военни бази на САЩ вече си имаме и у нас. Без лев за нас - Българите. И АЕЦ си имаме.
И за АЕЦ-а писах като за чий ни излагат на риск от Уестингхауз.
И за прочистването на България от българите вече е съвсем очевадно след събитията в Странджа. Бареков вече спомена, че Странджа се зачиства от българи за да се строели лагери за бежанците, които немската продажница Меркел щяла да ни върне. Ами ако наистина там мащабно ще се строи с чужди пари лагери ноооо... не за бежанците от германия ами за тези пак от САЩ?
Мръсниците на ДС вече сигурно са си подготвили и табелките уелкъм за 'хотелчетата' си за по-богатите бежанци.
Събитията наближават. Последни факти: Нова пукнатина в Йелоустоун. Земетресение в Аляска и почти готов подводен вулкан в океана край Хаваите.
Иначе, резултатът от разделения вече Гълфстрийм е очеваден след само 8 години.
Шях да падна след като съобразих какво значи жега в Мурманск.
Ами там е зад Полярния кръг!
И там имат 6 месеца нощ и толкова после ден!
Т.е. 6 месеца ден и нощ без капка тъмнина ги грее в момента жегата!
Горките!
Дали си представяте какво значи горски пожари от жеги в Якутия!
Дано схващате вече какво творят янките на Човечеството.
У нас?
Ами явно така изглежда че им се струва Раят на янките.
Прохладно, зеленина, чат-пат ветрец и топъл юлски дъжд както виждате около себе си.
Само че с тиквата на някой остров или къща извън България и България без Българи.

Публикувана: 23.07.2018 10:36:57 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com