Ден на Европа или ден на победата над Европа?

Вчера беше 9 май. Според надписите по уж информационните табла на фандъкова било ден на Европа. (Пиша уж, защото често нито разписанията, нито температурата не е вярна. Че даже вече и някои табла по спирките не работят изобщо). Според руснаците било Ден на Победата. И пак според руснаците, тогава не ги е нападнала една едничка Германия, ами обединена от Германия Европа. И ако погледнете картата на Европа с тогаващните съюзнички на Хитлер ще видите удивително сходство с картата на днешния евроколхоз (пак обединена от Германия Европа). Т.е. излиза, че вчера е било ден на победата над Европа. 
И това умозаключение се оказва на 100% вярно. Защото от онзи 9 май 1945г. нито Германия е вече Нация, че вече не е и държава ами полуколония на янките, нито франция е Франция, че даже и Великобритания се усети и взе да бяга от евроколхоза, за да се спасява.
Една Пирова Победа.
Пирова не само за СССР, който днес го няма след милиони жертви.
Пирова и за САЩ, които толкова се самозабравиха, че днес са изправени пред нова Гражданска война.
Ако Горки беше жив днес, едва ли би написал 'Човек, това звучи гордо'. Защото днес първо няма лидери. Няма го не само Сталин, пожертвал целия си личен живот за СССР и накрая отровен с оставено без капка средства за съществуване потомство. Няма го не само Чърчил с неговия 'обещавам ви кръв пот и сълзи'. Няма го и Труман да притисне олигарсите и да организира трудовите хора, така че да му повярват не само американците, ами даже и Сталин да му приложи в СССР някои от икономическите му  методи. Само за сведение, така да се каже, 1936г. Сталин изпраща своя нарком на хранителната индустрия на СССР Микоян в САЩ да проучи американския опит. Като резултат (понеже в Русия не виреят както в Калифорния портокали), на руснаците било наложено да пият доматен сок. Е, днес нито руснаците пият доматен сок, а като нас ядат ГМО-турски 'домати', нито янките пият както тогава  портокалов сок. (Статистиката на САЩ отчита че от 2001г. насам потребелението на портокалов сок там е паднало с над 50%, а маса портокалови плантации във Флорида и Калифорния са изоставени, но го няма и Стайнбек да пренапише 'Гневът на мравките').
Днес има някакви свръхсекретни срещи на някакви тъмни субекти по Давос, билдербергски сборища и прочие масони, за които още Наполеон се е изказвал съвсем неласкаво.
Няма ясно заявени цели и програми на управление. 
Няма някой, който да отговаря на руския лаф 'мужик сказал - мужик сделал'.
Днес целта е тотално унищожение на масите, за да могат няколко свръхбогаташа да се чудят как да пилеят награбеното и да унищожават и Природата.
Сигурно, ще си помислите и за каква нова Гражданска война в САЩ бълнувам?
Понеже тези дни са също и годишнина от една от най-кръвопролитните и най-безрезултатни битки от тогавашната Гражданска война на САЩ, да обясня първо за тогава с две думи:
Пълна измислица е, че тогавашната Гражданска война на САЩ се е водила срещу робството. Първо в рамките на съюза на северните щати е имало цели 4 щати с робовладелство, второ даже тогавашният лидер на САЩ, Линкълн, не е бил срещу робството, самият военен водач на северняците ген. Грант е бил робовладелец и трето много от южните щати още преди войната са били дали свобода на негрите си, а водачът на Юга - ген. Ли е бил противник на робовладелството.
Тогавашната война в САЩ е била война за централизация. Централизация на властта на Вашингтон над цяла Северна Америка. 
А годишнината сега е от битката при Спотсилвания, където от 8 до 24 май се бият над 150 000 американци (100 000 от Севера срещу 52 000 от Юга) с огромни за времето си артилерийски състави и като резултат са избити над 30 000 американци (18 000 северняци и 12 000 южняци). Както вече написах без резултат, защото никой официално не се счита за победител от тази битка. Но като цяло от тогава никой щат не се е противопоставял на Президента от Белия дом.
Днес в САЩ изобщо не е така.
Тогавашната Гражданска война в САЩ е била предшествана от събития, които са налице и днес.
Най-опасният симптом е растящото нежелание да се спазва федералното законодателство от различни окръзи и цели щати. Засега основно става дума за законите касаещи нелегалната имиграция и носенето на оръжие, но никъде не е изчезнал и расовият конфликт.
Американците вече не се делят само на демократи и републиканци, а тихомълком се и преселват, така че да живеят в компактни маси с тези, които са с възгледи като техните.
Засега центровете на бъдещите ядра на 'конфедерации' са Тексас, Алабама, Айова, а от друга страна Калифорния, Вашингтон, Масачузетс. В едни щати вече има реална диктатура на всякакви негри и латиноси, а в други щати маса полулегални но добре въоръжени бели 'милиции'.
Ако си мислите, че аз си измислям, на факта, че САЩ са пред Гражданска война обръща внимание и американският експерт по безопасността Кит Майнс. Отговаряйки на въпроси на списание Foreign Policy за вероятността от гражданска война в САЩ в близките 10-15 години Кит дава оценка 60%. Т.е. няма ама може и да има. При това интервюто беше по-миналата година (преди събитията в Шарлотсвил). Наскоро вече от The New Yorker се сетиха и пак интервюираха Майнс. Сега вече Майнс казва: 'Това прилича на 1859г., когато всички се сърдят за нещо и всеки има оръжие'. 1861 вече гражданската война в САЩ е факт, а днес, според Майнс времето върви много по-бързо и в ръцете на американците има много повече оръжие.
Майнс определя 5 признака за наближаващата Гражданска война:
Първо задълбочаващата се поляризация на населението на САЩ, без изгледи за национален консенсус.
Второ, демонизация на политическия противник в средствата за масова информация.
Трето, отслабване на централната власт и особено на Конгреса и съдебната власт.
Четвъртото е като по цял свят и у нас вкл. - отказа на политическото ръководство от отговорност.
И пето: легитимация на насилието като средство за решаване на проблеми.
Естествено, че глобалистите не спят и всячески, вкл. и с мръсни номера, се опитват да разоръжат американците. 
Но моята теория, е че те, световното правителство в сянка, вече са отписали САЩ. 
Даже следящите ситуацията около вулкана Йелоустоун и разлома Сан-Андреас считат, че това, което се случи в Хавай е просто някакъв експеримент на янките с цел управляемо изригване на вулкан. Вече, ако си спомняте, беше изтренирано и цунами. Незнайно защо наскоро янките обявиха, и че ще включат за нещо си отново системата за глобално изменение на климата HAARP.
Пу-Пу!
Накрая две думи и за парада на Червения площад. Много се шумеше, че Путин за пръв път ще покаже бойните си роботи. Да, ама роботите предвидливо бяха вързани. Защото според един не съвсем за вярване източник, в САЩ от някаква военна база (форт Бенинг), вече има избягал боен робот. Под избягал следва да се разбира нещо далеч по-страшно. В смисъл, че някой неизвестен му е поел управлението, както персийците бяха успели да приземят американски въздушен робот (дрон). Явно затова, предвидливо, руснаците бяха вързали роботите си, че даже и според мен, въпреки, че бяха обещали да покажат и баш бойния си сухоземен робот 'Уран 9' показаха само разчиствача на мини 'Уран 6'.
----------------------------------------
ПП
в началото на май си бях на село. Затова очаквайте нова статия и в проекта ми 55+ релакс на село

Публикувана: 10.05.2018 13:09:32 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com