Предстaви си бульо Пено...

Едно време имаше такава тъпа песничка. Чета, че я били набутали за задължително изучаване в четвърти клас. Ние не сме я учили по времето на Тодор Живков. После като студенти по терени с китара я чувах.
Както и да е.
Песничката гласи: Представи си бульо Пено, живо пиле да ти умре! И после вземе та възкръстне ииии започне дааааа кълвеее...
Бе нещо като случая Скрипал.
Абе или руснаците вече не стават и те за нищо, или сидеровците от ДС-атаката пааак са прееебали другарчетата си дето ги хрантутят по плажовете на Варадеро. Иначе не мога да си обясня като как преди ехеее 40 години ДС била утепала с отрова с някакъв чадър някакъв пак 'скрипал' и пак в Англия и никой никаква противоотрова не успя да му даде, камо ли да го и съживи, а днес съъщата Скотланд Ярд си играе на умри ми - съживих те с руските спешъл отрови.
Да вземе там Тодор Бояджиев да отиде в Москва и да постегне разните прескъпоплатени тамошни фесебейци че се излагат вече с отровите си.
Но на мен мисълта ми не беше за случаят Скрипал. Случаят според мен не беше раздухан заради Русия.
Става дума за войните на Тръмп срещу Европа. Войни, определено в съюз с Путинска Русия.
Защото от цялата работа май на Русия и е през оная работа.
Тъкмо повод да се пооттърве от малко шпиони и да позакрие там мръсни боклуци като отворените общества.
Изглежда, че даже тиквата проумя за какво иде реч и взе че се поодръпна. Засега.
Пък може и янките да са му подшушнали, че не му е работа да се пъха там щото иначе няма да има български оръжия през ЦРУ за брадатите в Сирия. Знам ли?
Тиквата вече достатъчно ги забърка едни големи л...а. Сега не знам има ли изобщо капацитет у нас даже не и около тиквата, който да успее да изведе България читава.
Нека да се поясня:
Докато ни занимаваха с това кой отровил Скрипал и как отровеният възкръстна, се случиха мнооого важни неща.
Първо Путин отиде уж за да открие сторежa на една турска атомна централа. Е, откриха я. Ама се оказа че срещата не е само с Ердоган ами и с иранският Роухани!. Т.е. става дума за геополитика а не за двустранни отношения. А янките ги нямашеее... Т.е. САЩ вече не играят в региона. Остава въпросът кой от преговарящите какво е искал и дали го е получил. Пътьом и другият нов Голям играч се дефинира доста прецизно и ясно през изтеклата седмица.
След като Председателят Си стана император, първата му стъпка (и много правилна) беше да си уволни досегашния шеф на банката на Китай. (Путин още не смее или играе в комбина с противоруската набиулина). После Председателят Си си смени и военния министър. И сега шоуто: Новоназначеният китайски военен министър хукна в Русия. И даже в отсъствието на Путин на срещата си с Шойгу декларира ачик, че Китай ще подкрепя Русия и е против САЩ! И това ако не е нова ОС?
Но първо за турската АЕЦ.
Искам само да обърна внимание на една интересна мисъл. Че нови атомни централи световното масонство разрешава само в зоните, които биха оцелелли след Големия катаклизъм.
Затова и у нас първо закриваха, пък сега май все пак ще строят. Просто тук част от територията ама част ще остане.
Виждате и къде е турската АЕЦ, която засега ще си е руска. Явно затова се зачиства от аборигени и Близкият Изток.
И явно затова янките не само не строят от поне 20 години нови АЕЦ, ами миналата седмица взеха решение за закриване на още работещи си там такива централи. САЩ, където имаше най-много АЕЦ като дял от енергопроизводството!
Разберете: АЕЦ се закрива не от добро. А от страх. Да не стане нещо при земетресения, както стана с Фукусима. Защото, заради Фукусима, почти целият северен Тих океан вече е изтровен. И внимавайте и с руските риби вече. Просто съвет.
И пак АЕЦ, като най-ефективна система за енергоснабдяване се строят в зоните които евнтуално ще оцелеят. За след Кризата! Където ще се настанява само избягалия Западен елит.
Всъщност под слънцето нищо ново.
Близкият изток и Балканите са били люлката и на днешната досегашна човешка цивилизация. Оцелели са даже когато са се врътнали земните магнитни полюси и лед е обхванал кой знае защо до тогава наричаната Грийн Ландия. И когато през мелкартовите стълбове (Гибралтар) огромните вълни нахлули в Средиземно море и през Босфора и Дарданелите в Черно, че даже и в Каспийско и Азовско море. Да, наистина нищо ново. Никого не плаша, но на 5 април земетресение от 5  по Рихтер имаше край разлома Сан Андреас. Ел Ей бая са се поуплашили.
Говори се, че янките в опитите си да се спасят, вече са доставили атомна бойна глава в калдерата на Йелоустоун. Но един Господ знае какво би станало при едно уж ограничено 'кръвопускане' на магма пък там. Но явно янките вече нямат работещ изход и нещо човъркат земната кора в Йелоустон. Не говоря празни приказки. Доказват инсталираните купища датчици. Погледнете показанията им и сами ще видите че някаква 'бургия' периодично се вклюва и нещо дълбае.
За всеки случай, руските източници стават постепенно все по-конкретни. В един сайт някакъв руски коментатор беше подхвърлил под поредната руска с нищо необоснована плювня срещу България, че било време да делели България. Дано да е било врели-некипели на някоя тьотя, въпреки, че не ми се вярва. Не, не ми скачайте, о вие платени за русофили от ДС атаката сидеровци! Въпреки, че България нито като Полша чисти руски паметници, нито като Прибалтика забранява на руснаците да са руснаци, нито като Казахстан си сменя кирилицата с латиница, да не говорим пък за бившата им република Украйна какви им ги върши, та България нищо подобно спрямо Русия не е вършила и не върши и въпреки всичко е постоянно подложена на плювни от путинците в последно време. Но да продължа с друг руски източник.
Вече се споменава, че освен в Аржентина и Украйна, имало тайни споразумения за евакуиране на само богатите естествено янки и на Балканите.
Аз нищо не казвам. Само отбелязвам за появили се у нас съобщения за някаква частна американска спирка на метрото ни в София край Захарна фабрика. Пък и нали геополитика се правела пред картата - вижте сега като за чий изведнъж от добра воля албанците сами се навиха за българско малцинство там у тях.
Къде са българите в Албания? Ами Мала Преспа ама и Гора край Тетово. Ама май БЮРМ щели янките да го делят вече? Ама май и косоварите охотно щели да признаят българско малцинство и там? Сиреч край Гора? Вече светна ли ви под шапката как набързо янките и без нас току-виж си направили Коридор 8? И през България, естествено. Само и само бързо от Адриатическо море да се доберат до Черно. Вижте на на картата как си пасва линията на коридора с българските малцинства. Нооо...
Да, ама не! Казваше един гъзолизец на две власти Бог да му прости.
Всяко нещо си има цена.
Понеже и руснаците вече се управляват от същите лакоми и безскрупулни милиардери-крадци. Членове на същата мръснишка античовешка клика, затова и не чакайте братушки.
Само вижте какви ги издрънка набиулината им за руските пенсионери в началото на април и какви ги допродължи финансовият им силуанов миналата седмица и спрете да ми се правите на русофили. Даже не ви говоря за интервюто на Дерипаска, което публикувах преди време и за неговата 'златна рибка', която пропя наскоро и показа какви са не само нашите олигарси. Даже не говоря за курвите на Прохоров или за харчовете на Абрамович. Моля Ви! Днешните кагебейци, назначени за елит са с нищо по-различни от нашите крадливи доносници на ДС, назначени за капиталисти! Ама с нищооо!!!!
Но, руските олигарси си мечтаят и за България. Пусто не се забравят младежките комсомолски почивки на Черно море. И не само мечтаят.
Според мен, в момента текат много мръснишки задкулисни преговори. В които пааак жертвата може да се окаже и България.
Защото току-така Ердоган даже и с Русия зад гърба си няма да вземе да пили за ревизия на границите на Балканите.
И освен че говори, той май и провокира. Е, тиквата като го наплюят вика росица паднала, ама виж Гърция май се впрегна. Миналата седмица гърците изпратиха към 7000 уж елитни техни войски допълнително по границите си със Турция.
Обърнете внимание, че се подсилва и гръцко-турската граница в Тракия. Сиреч по пътя на турците и към Кърджали май.
По ми стана странна една статия на руски аналитик, информиращ за случилото се.
В статията руснакът ехидно казва: 'Но давайте ближе к реальности, опираясь на факты, которые очень упрямые. Воевать за Грецию ни НАТО, ни Россия - не будут! И у Афин есть шанс остаться один на один с Анкарой'.
Алооо, тиквоний банкянскийй? Какви са ти шансовете янките да ти опазят Кърджали а?
Или може би те залъгват както още на времето костов залъгваха, че ще ти дадат част от БЮРМ?
Нищо не дават янките! Само вземат! Ще си направят тяхна си територия по уж българските анклави у Албания, БЮРМ и Косово и през твоите асфалти хооп ще се дотътрят неканени на Черно море както беше им заповядал Бжежински.
Янките наистина няма да тръгнат на нови бомбардировки над Белград. Просто защото вече се говори, че Сърбия е готова да пусне на руснаците военна база в Южна Сърбия край Дрина. А руснаците, според гръцки източник, били вече готови да разположат в тази база системите си 'Искандер'. И така искандерите от Калининград с искандерите от Сърбия вече щели да контролират цяла Европа. Ето затова ни Русия, ни САЩ ще застанат зад някого от балканските народи.
По-скоро нещата ще станат както със Сирия (не дай Боже!). Т.е. всеки ще си има контролна територия със свои си ЧВК. Да речем някаква въстаническа групировка в Кърджали може да се окаже с Турция. Друга такава пък групировка на свободните българи в Албания, БЮРМ и Косово ще е с янките както им се е надупил и тиквата на янките. Част от България току виж си поискала и Румъния срещу да речем отстъпки на Русия спрямо Молдова?
А Русия отдавна си мечтае за Бургаз. Покрай Бургаз, току-виж и анклавът на руснаците около Камчия и Варна се обособил?
И тогава контролът на Русия над Черно море наистина става пълен.
Щом групировките се обособят, вече националният лидер става като Асад. В момента в който Асад тръгна сам да си освобождава Гута и хоооп Путин го остави на кучетата. И както Тръмп уж щеше да се изтегля от Сирия, изведнъж стъкна набързо коалиция от мераклии да пускат ракети. Като преди това съгласува с Путин, сакън да не го засегне. Такива са днешните братушки. Днес с Асад утре против него. Днес с Еердоган утре против него. Днес с Иран утре против Иран. Единствен май Kитай пази малко от някогашните човешки ценности и морал. Явно затова и Ким Чен само на Китай вярва. Но там пък се експертиментира как утре ще сме цифрови роби, но това е тема за отделна статия.
Пу-пу! Дано да са бълнувания на болен мозък. Хич ама хич не искам да се окажа както с Гълфстрийма прав.

----------------------------

ПП

За да не си мислите, че току-така ви публикувах снимки на основателя на 'Пинк Флойд', искам да Ви информирам че на концерта си в Испания Роджър Уотърс е призовал да се спрат бомбардировките на Запада над Сирия. Човекът е Човек! Не е тиква.

ППП

Най-накрая се появиха няколко хубави слънчеви дни последователно и си ходих на село да открия сезона. Затова, очаквайте утре статия в проекта ми 55+ Релакс на село

Публикувана: 15.04.2018 14:55:39 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com