2 юни ли? Алабализми според тотаджийката.

Днес специално държа да заплюя проправителствения парцал "Монитор"! Не може! Не може агенте на ДС, Божидаре Димитров! Не може агенте на ДС, Красимире Каракачанов! Не може агенте на ДС, Бояне 'Расате'! Не може да се пише така за втори юни: "Замисляли ли сте се колко блага всъщност е българската история? Този въпрос си го задавам всеки път на 2 юни. Малко народи имат привилегията да притежават толкова спокойна и мирна съдба. И сега тук, ако ме контрирате с 500 години турско робство и прочие алабализми, редно е наистина да се задълбочим малко в прочита на събитията. И тъй като съм водила не един такъв спор, най-уместният пример са хъшовете, вдигали революция след третата ракия в Браила". Пфу! Обяснете и бе емигранти български! Обяснете и на тази п.тка продажна (СЕМ и майора Колев да го четат патка). Обяснете и, че даже и на ракия не е живот да си емигрант в чужда държава, когато нямаш своя. А вие там по-горе изброените от ДС и обяснете на тая, защо пише алабализми от типа на 'тук беше обесен' на оня камък на 'Лъвов мост'. Или защо има улица 'Георги Софийски' и защо той е Свети! И няма да има улица Ирена Кръстева, или Делян - грабителителите. Които явно не знаят какво е чест и слава. Обяснете на тотатджийските и на Цветан от КТБ, че 'паметника Левски' не е само едно задръстено кръстовище на София. Чуваш ли 'офицерино' Божидаре! Обясни им! И ти Красимире Каракачанов, преди да манипулираш народа си с 'Турция вън от ЕС' - пусни първо подписка, такива точно п.тки повече да не се изакват върху ограбеното. Готов съм да ме съди оная, че я наричам п.тка. Ще се радвам 'висшите' нуждаещи се от пететажни хотелчета да ме осъдят и да и платя лично и публично някой лев за обидата към цялата ни история. И тяхната (на 'висшите' с имотчетата) история. 

Ето ги! 'Офицерите'. "Шеф на митническа смяна на ГКПП-Калотина с малко име Сергей е човекът, който карал подчинените си да събират пари за висши началници. Това станало ясно от разпитите на задържан при операция "Далаверата" служител на "Пътни такси и разрешителни", научи "Стандарт". Според него средствата от черната каса отивали директно във висшето ръководство на Агенция "Митници". Съпругата на Сергей работела като секретарка в парламентарната комисия по здравеопазване. Той пък се хвалел пред колеги, че е назначен лично от премиера Борисов". Навързаните свински черва. Жена му в парламентарна комисия - той угробващ де що има българин, опитващ да произведе нещо българско. "Според него разследваните казали, че парите отивали при друг човек, на име Веско. Той бил шеф на отдела за митническото разузнаване. ...Полицейските операции през последните 2 месеца разкрили съществуването на една и съща схема за събиране на пари. Тя потвърдила разказа на уволнения служител от "Пътни такси". МВР започнало да проверява сигнали на митниците, след като станало ясно, че много от тях потъват в архивите на агенцията и инспектората, без да се разследват". Цитатите за тези, които доугробват с контрабандите си България, майоре Колев са от "Стандарт". 

"Кабинетът харчи като преди избори". "Управляващите не са отговорили на основния въпрос: къде отиват парите от контрабандата?". "Правителството харчи повече, отколкото в предизборната обстановка на 2009 г. Да не забравяме, че през април миналата година още нямаше мерки за свиване на разходите. Тоест, преди година харчовете бяха повече от нормалното, а сега надвишават и тогавашното ниво. Нещо повече, не ни се казва как ще бъдат овладени сега". "Труд". И да питаш и да не питаш Дацов, Директорът на Световната банка ще ти обясни, че си историк както посланик Уорлик, а той е икономистът с докторат от Запада. 

Итс дъ економи ступид! (Симеон Дянков го разбира хауевър този език). "Без производство, без външни пазари, без конкурентни стоки, без нови работни места – отиваме на кино в Гърция".  Моят познат Румен Леонидов във "Фрогнюз" ти го казва директоре на СБ. "Но проблемът на давещите се е на самите давещи". завършва поетът. (Абе и той евреин, ама не е като соломончото на паси, нали?). 

Собств. инф.: Зачестиха. Зачестиха висшите посещения на янките у нас. И срещите между Ердоган и Путин до нас. Вчера е имало телефонен разговор между двамата висши. И на 8 юни Путин ще е пак в Турция по покана на Ердоган. На третото годишно събрание по взаимодействие по мерките за доверие в Азия. 

Собств. инф.: Според The New York Times администрацията на Обама започва наказателно разследване за инцидента с разлива на петрол в Мексиканския залив. След като Обама не си беше сдържал нервите и им беше изсъскал "запушете проклетата дупка", а те не я запушиха. Сега да ви открехна за теорията на конспирацията около 'дупката'. Счита се, че е възможно това да е пресметнат удар по Бритиш Петролеум. А БП принадлежи на Ротшилдите. И така схемата: 1. Нефтеното петно достигна бреговете на САЩ. 2. Скоро местните власти ще се разпищят и ще предявят искове срещу БП. БП ще преадресира исковете към застрахователите си. А става дума за стотици милиарди долара. 3. Застрахователите банкрутират или искат от Обама & Бернанке да печатат нови долари. 4. Икономиката на САЩ? Цените на петрола?

Собств. инф.: Дали само констатира или налива масло в огъня SPIEGEL ONLINE? Някакъв автор със странното име Нилс-Виктор Зорге пише в статия, че до преди седмица финансовата мощ на БП е изглеждала непоколебима. А днес загубите му растели с главоломна скорост. Акциите му в Лондон падали и експертите вече се съмнявали ще оцелее ли БП. До тук борсовата стойност на гиганта е паднала само с 50 милиарда. И това не било края. Интересно е подмятането на някой си Щефан Буколд от Energy-Comment, че концернът получавал приходи от по 40 млн. долара на ден и затова можел и да удържи. Но бил интересна хапка за някои, които търсят 'сливане'. (Явно визира какво стана с 'Мерил Линч'). 

Собств. инф.: Докато у нас ДАНС и меверето на Цветанов упорито мълчат за това какво стана с нефтените ни концесии в Либия и кой уби оня там в 'Габонската афера', сръбската нефтяна индустрия започва сондажи в Каспийско море. В Туркменистан. По договор с «Dragon oil» от Обединените арабски емирати. Алоо, агенте Гоце? За чий хапвахте и пийвахте с шейха на Емиратите у нас бре? Виж какво правят комшиите?

Собств. инф.: Започна разграбването на Гърция. Правителството им, дошло след срещата на билдербергите, щяло да пусне в момента на най-голяма криза (считай на безценица) 49% от акциите на държавните им железници, 23% от акциите на гръцките пощи и 10% от акциите (не както у нас 100%) от държавния доставчик на вода. 


ПП. Утре обновяване няма да правя. Защото  пиарките от Лукойл на правителството се изхитриха и съветват 'политиците' ни, всичко важно и мръсно да го правят в петък срещу събота. Та, затова, вместо в петък - вече Собств. инф.: в събота.Публикувана: 03.06.2010 10:20:18 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com