Отново много собств. инф.

Нова изкупна кампания започна вчера. И проправителствения парцал на тотаджийката бърза да командва картелите. Да, свежда до знание по гарнизона пак изкупната цена. Да не вземат някои заблудили се божидарданювчета да отпуснат повече стотинчици на раята. На вниманието на Петко Николов (или ако има честен българин изобщо в КЗП) - вижте какво пише в "Монитор" и дано се самосезирате: "Официално черешовата кампания в Кюстендил тръгва от Деня на детето - 1 юни, като започва с изкупуване на ранните сортове. Първоначалната цена, на която ще се изкупува "червеното злато" на Кюстендил, е 55 ст. за кг". Както виждате няма работеща пазарна икономика, посланик Уорлик, няма и качество. Ще се изкупува на 55ст. за кг. и толкоз. И това Ще, не е като онова Ще на бат'Бойко. Това Ще, бъдете сигурни, че Ще е като скока на цените, които вдига непрестанно ДКЕВР. Т.е. Ще стане. Много странно. Парцалът на тотаджийката, за която никой не се интересува откъде са и парите, редовно пуска заповедите по гарнизона. Започна розобера - изкупните цени Ще са. Сега започна брането на черешите - изкупните цени паднаха на. Алоо, Ирено ма, с неясните парички ма, поне от кумова срама и за циганските набези по черешовите градини да беше написала ма. 

Яаа, 'не сме народ а мърша' можели и да стачкуват!? Можели и да искат отговорност от назначените за капиталисти ченгесари? "Бирената фабрика "Леденика" в Мездра осъмна със стачка. Над 100 пивовари излязоха с чадъри в проливния дъжд пред предприятието с искания за оставка на мениджмънта и изплащане на заплати и ваучери за храна. "Леденика" е единственото губещо пивоварно предприятие в цял свят, викаха работниците. Синдикатите искат намаляване на раздутия административен щат и освобождаване на всички шефове, на които да се търси персонална отговорност". Абе каква персонална отговорност от картелите на Божидар Данев? Я се хващайте за ръчички по двама и се бесете. Така поне ще изпълните повелите на МВФ & СБ за 'редукция' на българите с 30%. Абе това е. Странджата не хърка и кръчмата затова не е будна. Поне така били обяснили възрожденските хъшове в темите от матурата си сегашните млади българи: "На един от въпросите в теста, където трябва да опишат "будната кръчма" на Странджата в "Немили-недраги", децата споделят, че "Кръчмата е будна, защото Странджата хърка много силно". Те това е. А Цветанов  похърква само като се обърне на една страна и затова кръчмата не се безпокои много-много за това какви ги върши да речем Директора от Високата порта (Световната банка).  Или пък чорбаджиите на хаджи Божидар Данев. От "Стандарт" са майоре Колев цитатите. Аз съм чист. За разлика от ония, които с незнайно откъде получени пари, пълнят билбордове с текстове на РИАА. Питайте най-накрая Велизар Соколов откъде има пари повече и от Яне Янев за билбордове? От награбеното с помощта на ГДБОП? 

Боже, боже! Морал ли е, чудо ли е това на разпищолилите се 70 000 меверейци? Вижте само: "Бивше ченге открадна касата на полицаи ...А.Л. е бивш служител на МВР. Той е криминално проявен за противозаконно отнемане на моторно превозно средство и взломни кражби в столицата". Уау! Какви е ченгета раждала, раждала, ражда и сега ... Майоре Колев, за да не се набивам в очите на националния престъпник Велизар Соколов - цитатите са от "Труд". 

Ще трябва пак да питам посланик Джеймс Уорлик какво става тук. "Според информацията на вестника “директорът на службата по събиране на тайна информация в ЦРУ - Майкъл Сълик, директно заявил на Борисов: “Ти си бъдещето, кажи как да ти помагаме. Всичко друго (в смисъл като политическа конфигурация - б. р.) е опасно в този момент.” Бррр... става страшно! ЦРУ да помага на бъдещето на една нация!? Пиши я бегала - нацията де. От една страна я мори директорът на Световната банка, от друга ЦРУ, от трета РИАА ...абе посланик Уорлик!? Какво толкова сме ви сторили ние, българите, на вас, янките? Майоре Колев, това, че и агент Гоце се е заинтересувал официално какво толкова лошо е направил на янките го пише в "24 часа". 

Днес бившият баш-бияч на републиката Ботьо Ботев и сегашен приятел на бат'Бойко, се е раздрънкал в "24 часа". Ама все верни неща си казва биячът. Те, биячите, нали ги знаете - не са като агентите и доносниците. Заповядват им - бият. Та, Ботьо Ботев, най-накрая забелязал как ни охраняват охранителите от охранителната "Егида" - грабейки ни. Но ние това си го знаем. Ето и по-важните обобщения на баш-бияча: "- Нека се върнем малко назад - създаването и развитието на организираната престъпност не стана без негласното участие на политиците". Абе какво става с Доган? Поне едно барбекю да бяха бутнали от кумова срама? Че да повярваме на ЦРУ? "Петров е едно творение на всички онези момчетии, които родиха промените". Добре. Петров е Тракторът и е в ареста. Ама защо 'момчетиите' не са? 

А пък Велислава Дърева, посланик Уорлик, обяснява на незнаещото ЦРУ кого крепи. Пак в "24 часа": "Тази езикова пищност е синоним на целокупното управление. Какво се случи през тия вече 10 месеца, докато правителството върти на празен ход, та пролуката прерасна в пробойна, процепът - в дупка, пукнатината - в пропаст? С какво властта запълва тази яма? И кого захвърли в нея?". Въпроси, които явно не интересуват ЦРУ. За тях, за ЦРУ, важи принципът, че може и да е мръсник, но щом е техен (на янките) мръсник, си струва и разстрели на стадиона да се организирват. То, ЦРУ ги е правило вече тия работи. Но да продължа с цитатите от Дърева, посланик Уорлик: "Не са прави колегите от “Икономист”, ама те не са виновни, няма как да знаят. Това, дето според тях се е задало и занича иззад ъгъла, вече е тук. И не е полицейска държава, а милиционерска. ...Това са несериозни приказки, ще каже Б. Б. Понеже той слуша само шефа на ЦРУ. Пука му на пожарникарския шланг". Г-н Уорлик, Ваше Превъзходителство? Ама вЕрно ли? ББ слуша само шефа на ЦРУ? Аз се чудех защо Президент Обама у вас върши едно, а у нас става точно обратното. Да не би? А Ваше Превъзходителство? Шефът на разузнаването си отиде у Вас. Не бил лоялен към Президент Обама. А с кого е Леон? По-точно против кого е Панетта? Само против българите ли?

Уау! Как само се прави сайт!? "За периода от януари 2007 г. до март 2010 г. дружеството "Слънчев бряг" АД, което е със 75% държавно участие, е платило на контролирания от Младен Мутафчийски и Огнян Стефанов сайт "Фрогнюз" 916 000 лв. Последният сключен договор със сайта е от март тази година и е на стойност 864 000 лв., които трябва да бъдат изплатени за период от 3 години. ...Пред в. "Дневник" оръжейният търговец е заявил, че възложената работа на собствения му сайт е била за информационно обслужване, включително и изработка на туристически сайт за курорта, а не за интернет реклама във "Фрог нюз". По думите му идеята била да се подготви сайт, свързан с туризма в Слънчев бряг. До момента обаче единственият ефект от хвърлените стотици хиляди левове е малък банер на компанията в сайта "Фрог нюз". В момента Мутафчийски твърди, че туристическият сайт още се създава, а друга фирма била предложила оферта за 1,8 млн. лева". Браааво бе! А 'чичо Данчо' прави сайтове за по 400 лева. Хубави сайтове, бързо ги правя. Последно един истински спонсор (не като оръжейния, явно търговец) ми поръча сайт. Човекът решил да спонсорира един селски футболен отбор. В едно забутано българско селце. И знаете ли? Получи се нещо наистина разкошно и полезно. Знаете ли как тичат рамо до рамо, 90 минути, на празен селски стадион, 58-годишни беловласи и 17-18 годишни младежи? А знаете ли колко е тъжно като видите резултат от 15:0 в 'Б РФГ'? А знаете ли какво означава? Означава, че поредният футболен отбор не е имал пари да отиде даже до съседното село и да играе. И са му писали служебна загуба. А през това време Огнян Стефанов прави сайтове за 800 000 лева. И даже не ги е и направил. Жалко. Цитатите, майоре Колев са от гласовете на Явор Дачков.

Собств. инф.: Явно Турция си спечели мощен съюзник. И Иран подпука от другата страна кюрдите. Ирански войски са навлезли вече на 5 км. навътре в Ирак. И са обстрелвали с далекобойна артилерия кюрдите в планината Гандил. Трудно се става независима държава. Помнете 'дядо Иван' все пак. 

Собств инф.: АНС явно вече отдава предпочитанията си на Гугъл, а не на Майкрософт. Или пък наистина из уиндоуса всеки може да си рови както си иска и откъдето си иска. Иначе не мога да си обясня шамара, който Гугъл зашлеви на Майкрософт. Защото Гугъл е обявила официално, че се отказва от ползването на уиндоуси по всичките си компютри заради проблемите със сигурността на майкрософтските творения. Само за сведение на тукашните, защо свързвам Гугъл с агенцията за национална сигурност на САЩ: Ами защото сключиха официално споразумение. Не току-така китайците изхвърлиха Гугъл. Браузерът им Хром се счита за най-доносническия браузър - той изпраща от вашия компютър на Гугъл информация за това какво сте търсили, къде сте го търсили (уеб-адресите), намерените уеб-адреси, информация за версията на уиндоуса ви и дайрект хикса ви (видеото) и програмите, инсталирани на компютъра ви. Тази информация се предава редовно. И даже не може да се изключи изцяло доносниченето. А пък един там Гугъл Ъпдейт какви ги върши? И как нахално ти го махаш, а той се самоинсталира? 
 
Собств. инф.: Вчера Даниел Естулин - разследващ журналист от Русия е бил поканен и е изнесъл много сериозна реч пред Европейския парламент. За Билдербергите като световно правителство. За идеологията на парите конспирацията, наречена криза, вижте на живо Естулин на http://www.youtube.com/v/pmM61kSMTR0&hl=en_US&fs=1 

Собств. инф.: Имайки зад гърба си САЩ, евреите много не се стряскат от ООН и Турция. Трима души са загинали вчера след атака на израелски самолети по ивицата Газа. Според евреите, това не било заради избитите от тях турци в открито море, а защото Хамас пуснала ракети срещу Израел. По-късно пък израелски самолети са били обстрелвани над Ливан. Докато извършвали разузнавателни налети. Изобщо, евреите вече нервничат здраво. "Те са майстори да убиват, пак го повтарям" е казал отново Ердоган за евреите. А в Гърция, гръцката полиция е разгонила със сълзотворен газ протестиращите пред израелското посолство. Нищо, че Гърция спря планираните военни учения с ЦАХАЛ и че отмени визитата на израелския шеф на ВВС в Гърция. 

Собств. инф.: Някакъв евреин Бениамин Бидер в 'Шпигел' е написал за евроколхоза, че е сексапилен, но страда от импотенция. Може би защото евроколхоза не се много много погажда с евреите? Всъщност думите били шеговита оценка на Москва за евроколхоза. Пък ние, дето плащаме окупационни само такси на пуделите, защо ли не виждаме даже и сексапилност у барозувките? А само един грабеж и толкова? 

Собств. инф.: У нас тихомълком се замълча за ГМО. Но вижте какво е писал www.salem-news.com (Орегон) GM Food... Feeding the Hungry or Population Control? (ГМО - решение на проблема с глада или регулиране на раждаемостта?). Според експерименти, проведени от руската национална асоциация за генна безопасност в руския Институт по проблемите на екологията и еволюцията, опитни бели мишки, които са били хранени с храни с ГМО още на второ поколение забавят темповете на раждаемост, а в четвърто вече спират изобщо да се размножават. Да напомням ли, че даже Бил Гейтс заряза прозорците и започна да се грижи как да мори света? Абе пречим им на златния им милиард и това си е.

Собств. инф.: Понеже китайските босове не се блазнят от мерак да им бъде стъкната война по границите им (Северна и Южна Корея), китайските разузнавания са се хванали яко и са провели собствени разследвания на инцидента с потопената уж от Северна Корея южнокорейска корвета. Е? Ами според китайците, корветата е потопена с германско торпедо. А пък немците твърдят, че нито тайно, нито явно са снабдявали Северна Корея с торпеда. Аз само съм ви информирал, че немците снабдяват Израел с модерни подводници. Не, нищо не казвам. Те, израелските немски подводници май към Персийския залив са се насочили.  А може би? Ами ако? Китай се направи на ударен за готвените от янките санкции срещу Иран. И се изпуснаха чайниците, че янките са направили сериозни отстъпки на китайците, заради подкрепата им на идеята на янките за санкции. (Аз вече ви информирах). И изведнъж след това раздухването на конфликт между кореите спря. Но пък започна със страшна сила около Турция. Та? Ако Китай е скръцнал на янките да си раздухват конфликтите другаде и да не закачат китайския регион? 

  
Публикувана: 02.06.2010 11:14:32 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com