Днес? Важно интервю за този сайт. В 'Политика'.

Я само каква демокрация ни е огряла, а посланик Уорлик? "СДС е против в СЕМ и КРС да се назначават бивши ченгета. Може би трябва да се чуе позицията на премиера Бойко Борисов защо председателят на КРС Веселин Божков, подсъдим за длъжностно престъпление, продължава да се разпорежда с националния честотен ресурс на България. Разбрах, че делото срещу него е насрочено от градския съд едва след като посланикът на САЩ обяви, че лично ще го наблюдава". Чест и почитания посланик Уорлик! Може и да се изживявате като генерал-губернатор, но все пак не сте слънце да огреете всички кадийки. Много са посланик! И все крайно нуждаещи от по пет етажни хотелчета. Иначе хвала на един посланик на чужда държава, че лично наблюдава определени дела. Но все пак това се оправя с Народен съд Ваше Превъзходителство. ...А, да, щях да забравя и да ме връхлетят демократично качулките на майора Колев - цитатите са от "Стандарт".

Ето още едно име за Народен съд! Руслан Йорданов. Този е за състава, който ще съди мазните и продажни медии. Не, не защото защитава бат'Бойко. Бат'Бойко се уплашил, че може и да падне от власт и взел да ни плаши с кризата. А става дума за елементарно чувство за самосъхранение на българите, когато виждаш, че капитанът е Генерал. Ама нещо като Валенщайн на времето. И виждаш, че Титаник-ът на Генерала потъва. И този път (не, че не е виновен) Станишев е прав: '"Правителството играе ролята на оркестъра, който свири весела музика, за да могат бедните от трета класа да се удавят в добро настроение, докато богатите от първа класа се спасят", пророкува мрачно шефът на БСП'. Но защо пък оня там Йорданов от мазната на Батков медия е за Народен съд? Не за това, че взел да се подлага на Генерала. За това, че Руслан Йорданов, по подобие на мониторските парцали, просто лъже. Лъжа е следното написано от него: "В момента битката с кризата е в апогея си. Правителството прекрои бюджета, предвиждайки дефицит от 4,8%. Министрите се чудят кои разходи да свият по-напред и как да избегнат допълнително влошаване на положението". Алоо, г-не Йорданов? Да сте чували, че има и цифри? А според цифрите, министрите, начело с директора на Световната банка просто харчат повече? Но само за себе си.  А сега го вижте подлогата Йорданов: "Българските политици могат да се поучат от гръцките си колеги, които трябва да приложат болезнени реформи на фона на общонародни въстания". Алоо, г-не Йорданов? До кога ние, бедните ще сме обект на болезнени 'реформи', а Банева, Хампарцумян и Божидар Данев не? Знаете ли г-н Йорданов, че по тия ширини, след 'фона на общонародни въстания' идва я Бял терор, я 'Народовластие'? Но и в двата случая е имало и Народен съд. Да напомня само. Майоре Колев, аз само обяснявам на историка Джеймс Уорлик как е вървяла историята по тия краища. Не е както в Колумбия. Слава богу, за сега не е. А цитатите майоре Колев са от "Стандарт" както вече написах. 

Цялата мара втасала посланик Уорлик. И вижте с какво се захванаха подопечните Ви. Нахлуват в гран хотел и арестуват някакъв организатор на търг за картини. Добре. Този е по-голям престъпник от Николай Банев, който унищожи над 100 български предприятия. Този е по-голям престъпник определено и от оня дето дари Балкан на гадовете зееви, които ни и осъдиха за още наши левчета в Париж, защото онзи такъв 'договор' им беше подготвил. Добре. Този вися на тролея. Оня с гадовете зееви не. Но защо не го чуем поне? Висялият вече закопчан? И него ли организаторът на далаверата с гадовете зееви ще прати при Трактора? За да мълчи? Защото този, висялият на тролея заяви, че законът е за скъпи картини и посочи точната сума. Второ, този, висялият вече закопчан, каза, че всичко го е извършил публично. И не за един ден. И не е получил даже предупреждение от 'органите' ами директно е получил 'органите'. И защо 'органите' не са арестували и зам.-министъра Чобанов? Та вижте какво казва сам зам.-министъра Чобанов: "- Колко са регистрираните търговци, които могат законно да организират аукциони? - Двама са в процедура на регистриране, от които за единия преписката е приключила с положително становище и ще издаваме удостоверението". Ще!? Те щели? на Един? Сиреч на своя? И ще се пръкне още един монополист? А посланикът Джеймс Уорлик пак ще ме лъже, че това точно е демокрацията? Да регистрираш фирма по ТЗ и после да те арестуват затова, че те щели да издадат един сертификат? Някога, на някого? И защото ти без техния сертификат не можеш да развиваш дейност. Пфу! Да арестуваш някого по обвинение, че продава крадено е едно. И съвсем друго просто да арестуваш някого, защото ти имаш намерение някога да издадеш на един само (най-вероятно свой човек) индулгенция, а другите просто да ги унищожиш. На цялата тази работа само и единствено Държавния департамент на САЩ би имал наглостта да лепне етикет, че е работеща пазарна икономика. Нали ВП, посланик Уорлик?  А да, майоре Колев, цитатите са от "Стандарт". А аз нямам сертификат. На кого, майоре Колев, ГЕРБ ще издаде само и единствено сертификат? Кой ще е единственият, който ще има право да чете вестници и да ги коментира?

До какво води и друга една Ваша намеса, посланик Джеймс Уорлик? До друг монопол, посланик Уорлик. Ето фактите: "Частници богатеят от празни дискове. Индустриалци подозират зам.-министър в лобизъм. ...Идеята за новия налог се представя като антикризисна мярка, за да може същинските й цели да останат скрити и потърпевшите да не реагират, категоричен е Евгени Иванов, шеф на КРИБ. Според него една-две частни фирми ще се облагодетелстват от въвеждането на обсъждания 1-1,5% данък. Иванов не пожела да ги назове, но уточни, че те имат лиценз за подобна дейност и ще наложат монопол върху събирането на новия налог. Проверка на "Стандарт" установи, че ...Лицензирани за управление на права по компенсационни възнаграждения - т.е. които имат права да разпределят парите от новия данък, са само сдруженията "Бул репро" и "Копи бг". Браво посланик Уорлик! Това вече е пазарна икономика! Работеща. Дано само тези двечките фирми да не са свързани и те. Дано. Дано да са само специално създадени от Велизар Соколов и РИАА. "Имахме спорове около процента на данъка, защото от "Копи бг" и Бел репро" поискаха много висока ставка". Нее, посланик. И това не е работеща пазарна икономика, а монопол. Както се вижда от цитата, двете заедно са поискали много висока миза. Заедно, посланик. В картел, казано по-простичко за ушето на Петко Николов. 

Ха сега де. "Бизнесът буксува, милионерите се множат", твърдят от "Стандарт". А бре Божидаре? Ще излезе вярно онова, дето го твърдеше Манолов от 'Подкрепа'. Че на 'бизнеса' ти верно не му трябват работници, за да печели. Как става тая работа бе посланик Уорлик? Обяснете ми каква е тая, очевадно работеща пазарна икономика? 

Обществото ни продължавало да се поляризира. Особено опасен бил разпостраняващият се у нас синдром на работещи бедни. Става дума за хора, които получават мизерни пари за труда си, и заплатите им след удръжките са дори под границата на бедност. "Труд".

И ако не сте разбрали, че Симеон Дянков всъщност е Брад Пит с очила, то има голяма вероятност да не знаете и че криза у нас вече няма. Всъщност хората, които са без работа, онези в неплатен отпуск или на половин работен ден просто не са достатъчно компетентни, за да разберат макроикономическите показатели. Не ги разбират и милионите други българи, които, като теглят калема в края на месеца, виждат, че сметката им не излиза. Но те не са сред най-цитираните икономисти. "Труд". 

Защо посланик Уорлик, посланик Уилямс, посланик Понсен и посланик Хьопфнер крепят Генерала? Ето защо: "Западните ни партньори обаче ще крепят това правителство до последно, докато умрем от глад, предрече още Гамизов". Цитатът майоре Колев, докато не съм умрял от глад е от "Фрогнюз". Защо бе г-да западняци? Какво сме ви сторили? Само защото ви повярвахме на лъжите за демокрацията и работещата пазарна икономика ли трябва да мрем?

А като стана дума за права на човека и демокрация, посланик Уорлик, учете български не от "Стъклен дом", а от 'чичо Данчо'. Ето какво бих сложил във Вашия речник срещу думата права на човека посланик Уорлик: "Безславен финал на гръмки процеси (последният пример е с Асен Друмев), безсмислено проточване на арестите - сякаш напук, за респект (за 2 месеца в килията Гуцанов не бе разпитан ни веднъж) - тези факти искат обяснения". От "Труд" е майоре Колев фактът, че някой си е просто заключен. За два месеца. Демократично.

Собств. инф.: един виц от Украйна. Нещо като в България: Политическая рокировка на Украине: к власти пришла организованная преступность. Неорганизованная перешла в оппозицию.

Собств. инф.: единствен аз ви информирах за флотилията на свободата. Т.е кораби с хуманитарна помощ, които трябваше да пробият блокадата на евреите за сектора Газа и да доставят хуманитарна помощ. Е, евреите стреляха по мирните хора както есесовците навремето най-вероятно са стреляли по евреите. 10 души са убити. Поне 30 ранени, посланик Уорлик. По сведения на израелски медии. Външно на Турция вече поиска обяснения от Израел. Ето и линк за видео http://www.youtube.com/v/syOl4DNfge4&hl=en_US

Собств. инф.: Още нещо любопитно за флотилията на свободата. Според източници от Берлин, сателитните телефони на флотилията са били блокирани от външен източник към 02 часа през нощта. А това май само янките го могат все пак. 

Собств. инф.: А сега на вниманието на ония, които дрънкат, че България няма врагове и че всичко е розово. Ето какво е казал на 29 май министър-председателят на Турция Ердоган: "Искам да доведа до знанието ви, че Турция не може да каже 'не ни пука за Ирак'. Ние не можем да бъдем равнодушни за това какво става в Иран. Естествено, че не сме безразлични и към проблемите на Сирия, Гърция, България, Румъния, Русия и Грузия. Ние не можем да се смеем, когато Карабах плаче. Не можем да се радваме, когато Палестина пролива сълзи. Съдбата на Средния изток, Балканите, Кавказ е предписано да е обща с нас съдба". Край на цитата. Сега да забелязвате, че изброените държави са били част от османското 'присъствие'? 'От Батак съм чичо'. Беше спомената и Русия. Ами ако? Ако, както писаха, че Путин гледал така Борисов, сякаш току-що щял да пусне турците на Шипка? 

Собств. инф.: Ами ако? Ако войната започне утре? Според разузнавателния сайт на евреите 'Дебка', на 24 май Турция е изпратила секретно послание на евреите, че може да нападне Израел, ако ЦАХАЛ се опита да спре конвоя 'флотилия на свободата'. Е, ЦАХАЛ нападна. 10 убити. Според други източници вече 15 убити. (ЦАХАЛ казват евреите на армията си). Паралелно Израел праща елитните си немски подводници с крилати ракети на борда в Персийския залив. Е, Турция може и да не нападне Израел. Но че след толкова убити МИТ и Мосад ще се сритат по кокалчетата (а даже може и под корема) - бъдете сигурни. 

По повод региона ни и геостратегиите любезно се съгласи да отговори на въпросите ми проф. Нина Дюлгерова. Прочетете интервюто. И ако сами не обърнете внимание - да ви обърна внимание как проф. Дюлгерова ползва думата принципал. 


Публикувана: 31.05.2010 10:50:28 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com