Писма до посланика. От с. Мечка

И аз очаквам от Цецка да уволни Петко. И да даде заповед за арест на Ангел. Пък тя даже не си и знаела коя е. Вижте само как управлява ГЕРБ: "На срещите със сънародници споделих, че част от причините да не можем да отговорим на всичките им изисквания са свързани с липсата на координация между държавните институции у нас”, обясни Манджукова. Признанието й било посрещнато от Цачева с думите, че за първи път вижда държавен служител, който така целенасочено да говори срещу държавата и че тя ще направи всичко възможно това да стигне до най-високото ниво". Алоо, г-жо Цачева, най-високото ниво, според Конституцията на Република България сте Вие. А виж, в пиночетовските генералски хунти най-високото ниво е Генерала. Нали посланик Уорлик? Вашите по ги разбират нещата с хунтите.


Посланик Уорлик, днес държа да обърна внимание на чиновниците Ви, които следят печата ни, да Ви преведат точно и дословно писмото-вик под заглавие "“Зверове” ограбват с. Мечка". Защото посланик, за това, което там се случва и в цяла България се случва, е виновен Вашият предшественик - посланик Монтгомъри (същият, който беше хукнал в с. Мечка да защитава 'зверовете' и когото после даже БЮРМ изгони). А иначе за 70-те хиляди меверейци, които даже възрастните си майки и бащи не защитават - ето цитати: "Мигаш в тъмното не че са ти гръмнали бушоните, а защото те - "зверовете", са натъпкали в търбуха си и кабелите от електрическите стълбове към домовете ни! А като просветне, си казваш "жив съм"...Да вярваме или да не вярваме на писаното, че има задържани? Да вярваме или не, че след толкова знайни и незнайни кражби, убийства, изнасилвания, оставени без хляб и пукната пара хора "проблемът си отива"? Не, не вярвам! По улиците ден и нощ невъзпрепятствани от нищо скитат мобилно въоръжени "зверове". Те знаят всичко и в удобен момент те захапват. Вземат всичко: храна, покъщнина, домашни животни, телевизори, инструменти, машини...Не смееш две пилета да си завъдиш, камо ли зимнина да си подсигуриш. Не мога да повярвам, но отмъкнаха и леглото на покойния ми баща! Служители на МВР констатират това, което виждат. Следи няма! Няма го и "звяра" и си оставаш със захапан пръст". Генерале бре! Един Генерал, ако е Генерал, даже и да е на янките подлога, пак се справя с циганските мародери бре! А ти? Докога само дрънканици и показухи? "Да избягаш от проблемите, е доста страхлив начин да се справиш с тях!" ти го казва генерале оня там човечец - Инженер от с. Мечка. (Нямам основания, според резултатите ти, да ти говоря на Вие генерале. Аз и към американските посланици от последно време нямам основания да се обръщам на Вие, но там ме задължава само и единствено протокола, посланик Уорлик).  За протокола на слухтящите из Интернет и не виждащи циганските банди меверейци - цитатите са от "24 часа".


Днес "Фрогнюз" бърза да преразказва Кольо Парамов какво казал по телевизията за липсата на управление на икономиката ни през последните две берови (разбирай ченгесарски) правителства. И пак не разбирам защо нито Кольо Парамов, нито Огнян Стефанов, нито който и да е, не споменават Божидар Данев? Човекът който все пишеше писма, с които реално управляваше 'икономиката' ни. Човекът който искаше субсидии за строителството на бетонните блокчета по Черноморието. Човекът, който насърчаваше хотелиерите си. Човекът, който все не забелязваше единните цени, диктувани от картелите му. Абе Господ ли е Божидар Данев? Да беше генерал-полковник от КДС пак нямаше да е толкова недосегаем. Алоо, посланик Уорлик? Тоя да не е от Билдербергите? Аз по-висши наместници на Господа на Земята от Билдербергите не знам. Светнете ме кой е най-накрая Божидар Данев? Свещена Крава?


"Комисията по досиета оповести резултатите от проверката на ръководители в Националната агенция по приходите. 20 лица от ръководството на агенцията са сътрудничили на структури на бившата Държавна сигурност". "Афера.бг". Е, хайде сега Томова, като, че ли не си ги знаеш, че са навсякъде. Ченгеджийница е това Томовааа, Костов още го разбра на времето. И открито го каза и го изхвърлиха.


Днес, под разните разкази на различни лица за това как Алексей Петров е искал ниски лихви и затова е в затвора, и как дясната му ръка водел курс по карате за ватманки в герберското кметство, и как някой искал да свие бизнеса на дамбовците, един коментатор е написал в "Афера": "Че точно това е, уважаеми адвокат Велков, сам си го казваш – ССИГ бил политическа организация, защищавала малкия и средния бизнес. Те това е – сливането на бизнеса с политиката навсякъде в нормалния свят се нарича олигархия! Това ли имаше предвид другият агент Гоце, разпределен от БКП и службите на работа под прикритие в партокрацията, за разлика от А. Петров, разпределен от БКП и службите на работа под прикритие в бизнеса. Егати държавата – то затова сме отвсякъде „сигурни”! Край на цитата майоре Колев. Вашите да го издирват тоя словоблудник. Че и Шестака се е подписал, националния му престъпник с престъпник! Ще пише по форуми!? Я там по новия НПК! Защото посланик Уорлик, както подсеща Петър Христозов: "Защото в България след 1990 година формално няма политически съдебни процеси, но дали няма политически досъдебни производства?".


Собств. инф.: Новият ни надпрезидент, оня там билдерберг, според немски аналитичен сайт, Ван Ромпей вчера е нарекъл евроколхоза Евроленд (нещо като Дисниленд). Но не това е най-важното. Че Европа не е Евроленд, билдербергите го знаят. Затова я и душат. По-важното е, че оня там Ромпей е заявил, че "човекът от улицата" с години са го заблуждавали какво било еврозоната. И че обществото им не знаело какви ще са политическите и икономически последствия от единната валута. Хубаво е, че и нас Симеон Дянков се беше засилил да държи в заблуждение, но се развиха събития, които го спряха. От Daily Telegraph ми е цитата майоре Колев. От вчера е.


Собств. инф.: Че путинска олигархична Русия е главния съюзник на САЩ днес, аз съм го казвал. Но в сряда и президентът на Иран Ахмадинеджад изруга Русия за поддръжката и на политиката на янките. Странното е, какво се разбраха тайно американци и китайци. След висше посещение на янките в Китай, изведнъж Китай се оказа, че е готов да подкрепи резолюция на янките в ООН за санкции срещу Иран. Дали чайниците се уплашиха от съюза Бразилия-Турция? Или е вярно твърдението на китайски източници, че янките са направили големи отстъпки на Китай в други сфери? Интересното е, че Ахмадинеджад като изруга Русия си замълча за чайниците.


Собств. инф.: Според "The New York Times", и Марк Мазети (Mark Mazzetti), висш американски военен е издал заповед за разширяване на тайните военни действия на янките в Близкия изток. Че янките са се настанили в Йемен се чу. Ама какво ли сега се готви? Защото според секретната заповед на генерала Петреус, за който вече ви писах в моя статия в Политика, янките могат да извършват операции както в приятелски, така и в неприятелски държави.


Собств. инф.: А кои са десижън-мейкърите на политиката на янките в региона ни? Ами ето ви едно тайно име: Майкъл Викърс. Този е аналитик и геостратег, когото чуват. Той каза миналата година, че опитът на САЩ да направят от Черно море натовско езеро завърши с провал и завинаги. Защото Русия стъпи и в Сухуми и в Поти. И защото Германия и Франция спряха влизането в Нато на Украйна и Грузия. (А може би затова се разгоря войната на янките против Европа после?)


Собств. инф.: Сега малко отклонение. Под превода на думите на Ахмадинеджад, който казал оня ден, че "Надявам се, че руските лидери, властите в Русия ще приемат за сведение моя съвет и ще променят своето поведение. Надявам се, че няма да позволят иранския народ да ги счита за свои врагове", един редовен коментатор е написал интересни неща. По-интересното е, че с този точно коментатор аз водих остра словесна престрелка в техния форум по зашита на България. И точно този коментатор едва ли не ме беше изругал, че никога ние няма да сме самостоятелна нация. Та сега същият коментатор е написал по повод своите си: "Прав Ахмад на 100%. Начинает Димон вилять задом как горби. Падок на лесть и хвальбу. Похлопыванию по плечу стал воспринимать как прием его в ряды "равных". Дурачок, не делает никаких выводов. И такой же пустобрёх как горби. Все одни пшики, да импотенция полная в наведении порядка внутри страны. Коррупция, бардак, чиновничье- миллиардерский беспредел. Я лично очень сильно в нем разочаровался. Если бы не Пу - сдал бы наверняка страну . Да и Пу, чувствуется , ошибся в нем - разногласия почти по всем вопросам". Мисля, че думите корупция, бардак и чиновническо-олигархичния безпредел не се нуждаят от превод.  
  
 Собств. инф.: Гръцкото министерство на финансите е открило 70 милионери сред чиновниците си. Интересно колко милионери би разкрил Симеон Дянков сред чиновниците си? Ако поиска де. Ама май няма да поиска? 
  
 Собств. инф.: Дали скоро няма да сме свидетели на частна война да речем между Блякуотър и Бундесвера? Защото немската "Асгард джърман секюрити" вече била наела и изпратила в Сомалия бивши военни от Бундесвера, наети като частни труупс. При това цифрата била вече трицифрена. Защо ли си спомням насмешливата забележка на един руснак? Че "етот немец уже не тот немец"? И си спомням насмешливата бележка на един английски вестник? Когато Бундесвера забрани на немските си пилоти да летят нощно време над Афганистан защото било опасно, англичаните ехидно забелязаха. "А Луфтвафе летеше нощно време над Лондон тогава".
 
 

Публикувана: 27.05.2010 10:41:20 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com