Днес? Шпицкоманди и безработица.

Посланик Уорлик, няма да я бъде тук онази там - вашата пазарна икономика. Поне не и с нашите назначени за капиталисти ченгесари, които Вие посланик (вашата държава имам предвид) крепи на власт. Много са некадърни бе посланик. Че картелите на Божидар Данев служат само за едно посланик - да управляват некадърните ченгесари, назначени за капиталисти е ясно, посланик. Ама те като и не могат в един текст да отделят важното от маловажното? Налага се правителствени парцали като "Монитор" да прибягват до ачик трикове. Вижте посланик: "За да не настъпва хаос на пазара, през тази година изкупвачите са решили да не се цитира цена за розовия цвят, каза за "Монитор" изпълнителният директор на Института по розата и етеричномаслените култури в Казанлък проф. Недко Недков. Розоберачите обаче получават твърдо по 50 стотинки за всеки набран килограм цвят". Ей, Божидаре Данев, обясни им на неразбралите там из гарнизона ти бре. Да не издават по колко продават! Така им заповядват от правителствената КТбанка! За да не стават ясни печалбичките им бре Божидаре!  Ама и да не дават на раята повече от 50ст. за кг. Твърдо! Подчертано е посланик как се прави пазарна икономика. Розата тегли леко. За да наберете за един кг. сирене (8лева) ще трябва да се бодете за цели 16 кг. розов цвят. Хайде на бас, че днес я ги наберете я не. Но не свършва до тук заповедта по гарнизона. Кампания е започнала ей! Трябва всичко да се тури на място. Не както миналите години с мутрите и с бухалките по масивите. Алоо, Деляне бре. Кажи на майка си с тотото и доганците, че и ченгесарите, назначени за капиталисти не са чак толкова тъпи бре. Няма нужда чак важното да им се огражда с червен наплюнчен молив. Защото от проправителствения парцал така са направили. Текстът: "цветът се изкупува между 1,10 и 1,30 лева за килограм" е специално отделен с празен ред отгоре и празен ред отдолу. Ама е и сложен и в курсив - да се види от ченгесарите, назначени за капиталисти. Да знаят да няма по-високи изкупни цени, че току виж раята забогатяла. Алоо, Деляне бре! Те, назначените за капиталисти може и в ДПС да са се записали както адмиралите и генералите. Ама чак пък толкова не са тъпи бре. Излагате се. Смешни ставате. Пфу! 

Ха сега де! Крадецът вика дръжте крадеца? Вижте какво само изпълва рубриката "Бизнес" на "Стандарт": "Как да се избегнат манипулации при обществени поръчки съветват от Комисията за защита на конкуренцията. Антимонополният орган прие Насоки за противодействие срещу тръжните манипулации, които предоставя на органите на централната и местната власт". Та точно КЗК създава монополите! Само преди месец създаде още един - Евроком & Кейбълтел, които цензурираха СКАТ. Пък тръгнали да дават акъл на другите. Абе кога ще уволни Цецка Петко? Петко Николов е също толкова виновен за днешното ни дередже, колкото и Шушулов и Семерджиев и тройната мафия. Там! На Народен съд! Заедно с Божидар Данев, Александър Лилов ...абе изреждал съм ги. Пък и те си знаят.

Освен заповедите за изкупните кампании по гарнизона на Божидар Данев, останалото из мазните медии са просто лъжи. Ето: "Надбавката за “зелената” енергия от вятърни, водни и слънчеви електроцентрали ще вдигне цената на тока от 1 юли. Председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев прогнозира това вчера пред журналисти". Това е от "Труд". А това: "Малко по-евтин ток, но много по-скъп газ и съответно парно, ще плащаме от лятото. Това ще стане, ако се сбъднат прогнозите на председателя на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев. Вчера той обяви, че от 1 юли е възможно да има леко намаляване на цената на ток" е от "Стандарт". Както виждате вярна е само датата. А да и името на виновника за манипулациите съвпада. Ама какво точно е казал? Ще намалява ли или ще го вдига? Абе нали знаете вица за старото "Работническо дело"? Тия нали са възпитаници на ония. Та отговорът от мазните медии, ако ги питате кое е вярно из "информациите" им, най-вероятно ще е "каквото и да четете все ще ви претаковаме". Ама пък най ми хареса "24 часа": "Ако не поевтинее, токът скача до 5%". Явно хората около Валери Найденов са схванали гаврата, на която ни подлага ГЕРБ. С ако не свалим ДДС, ще го вдигнем. 

А през това време? Ами резултатите от некадърността на ченгесарите, поели и изпълнителната власт вече дава плод: "С 251 500 души е намаляла работната сила в България през най-критичните зимни месеци на 2010 г. спрямо същия период на 2009 г., показва националната статистика. От малко над 3.26 млн. преди година, заетите над 15 г. са вече 3.01 млн. през първото тримесечие". Браво! Науевър, итс дъ економи ступид?  Историци като посланик Уорлик го знаят. Ама дали икономисти като Симеон Дянков са го разбрали?

Ами това беше. Няма нищо интересно вече даже и в "Афера.бг". И тя, Томова вече набляга на спорта. Както Фрогнюз на лудницата. Алоо, Огняне, Огнян Стефанов информирам: От "Дневник" те пунтират бе! Виж как в твой стил са описали как качулките нахлуват в сараите на Доган, а Емел Етем по нощница търчи и цвърчи. Та:

Когато в една държава повечето "медии" не информират за нищо, значи в държавата е станало много лошо 

Дано г-н Валери Найденов ви го дообясни. А Дмитри Иванов го дооформи по-завъртяно в писмата си в "Сега".
ПП (така маркират важното в Монитор) :)

Собств. инф.: В “PrisonPlanet” от 19 май Бжежински взел да се притеснява, че светът се събудил политически и това поставило под угроза плановете на ония там рокфелеровци за световно правителство. "Днес човечеството в политически план се събуди и то доста активно" е казал престъпникът, според един немски сайт. Ба, ба, бих му отговорил аз. "Не сме народ а мърша" кротко си се самоубива и няма опасност да се събуди. 

Собств. инф.: Продължава Дранг нах остен на Турция. Оня ден Турция и Саудитска Арабия са сключили споразумение за военно-техническо споразумение. Вкл. и за обучение на саудитци в турски военни учреждения. Според саудитския принц Халед това било сложило "важна основа". Ще видим на какво. 

Собств. инф.: Сбъднаха се прогнозите на немския сайт "Всичко е врява и мъгла". Те писаха как срещата на Билдербергите за 2008г. беше в САЩ. И се развихри тамошната криза. За 2009г. беше в Гърция. И се развихри след това гръцката криза. Не знам на майтап ли, или знаеха нещо, но немците прогнозираха, че понеже Испания е на мушката - следващата среща на Билдербергите щяла да е там. Е, познаха. Между 3 и 9 юни при пълна секретност в градчето Ситжес в Испания световното правителство ще мъдрува как да разсипе и Испания явно. Аз да опитам ли? Да позная, че следващата (през 2011) среща ще е в Италия?

Собств. инф.: Защо и в БЮРМ се е разщъкала полицията и спецчастите? И ловят не само шиптари ами даже и българки "певачки" по селски заведения? Ами ето защо: "С ниво на безработица от 33% Македония стана абсолютен лидер по безработица, както в Европа, така и на Балканите". Информира в свое изследване хърватското списание "Банка". В БиГ безработицата е 23,4%, в Хърватска 15%, Черна Гора 14,7%. (Боже колко държави, а). Ами четете малко по-горе как съм цитирал нашият НСИ. И се сетете защо и нас ни занимават с наглите, регистраторите 1, регистраторите 2 и т.н. ...Итс дъ економи ступид!

Собств. инф.: Ама и в САЩ май правят същото. Като вече е ограбено де що има, да пускат качулките да арестуват който им падне. Според Ройтерс, Обама разгръща спецгрупи за задържания. (High-Value Detainee Interrogation Group - HIG). Вчера високопоставен източник е съобщил, че се готви и специален закон. Абе още ли не ви е ясно откъде се учат нашите?


 

Публикувана: 26.05.2010 10:37:16 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com