Ние, аз и Валери Найденов :)

Хауевър, Симеон Дянков вече не е само против българите. Той се оказва, че е и против политиката на работодателите си. Ето: "Препоръките на Световната банка и на МВФ са да се ограничи кръгът от фирми, които плащат ДДС. Това каза по Дарик радио изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов. Препоръката е да се вдигне прагът за задължителна регистрация по ДДС над сегашните 50 000 лв. оборот и да се ограничи доброволното плащане". "Стандарт". Ами г-н Стефанов, като е такава препоръката, информирайте си Върховния (Бойко Борисов), да изхвърли от Ставката поредното провалило се 'юпи'. ("Времето на международните чиновници изтече. Казва г-н Валери Найденов). Иначе рискувате да ви разлюбят хората, натресли на света кризата, а у нас и кризата и бандитизма. (Казвам хауевър, за да ме разбере Симеон Дянков. Защото, ако не сте видяли по телевизията - той така се изразява от трибуната на уж българското и уж Народно събрание).

Сега да обвържа темата за действията на Симеон Дянков & ДДС-то с темата за това как ни манипулират. Ето, горният цитат е от "Стандарт" (да повторя за майора Колев). А вижте какво пише за същото интервю, на същия бос на НАП, пред същото свалило Виденов радио: "Трябва всички фирми да се регистрират по ДДС. Доста либерален е режимът за регистрация по ДДС. При евентуална регистрация на всички фирми ще има ударен ефект при възстановяване на ДДС, каза Стефанов". Цитатът този път майоре Колев е от "Фрогнюз". Досещам се защо човекът на бившите ни спецслужби и днешен олигарх - Младен Мутафчийски е за доубиване на всеки дребен, повярвал на радио Свободна Европа, че вече тук не управлява БКП а уж Пазара. Но не мога да разбера гьобелсовщината на един бос на НАП: Като как един и същ брой нападжийки, днес не успяват да върнат ДДС-то на само 200 000 фирми, а утре ще успяват с "ударен ефект" да връщат на 600 000? Не знам как, освен наистина като изказване тип Гьобелс,  да възприема това? 

Преди около месец Валери Найденов се изока, че той бил единственият, който бил спорил с Бойко Борисов, а аз му опонирах от тук, че бях преди него. И все пак декларирах подкрепата си за вижданията на г-н Найденов. Днес отбелязвам специално. Вижте колко преди г-н Найденов Ви информирах за войната на янките срещу Европа: "Mай 2010 г. ще остане в историята с избухването на третата световна война. Спокойно, кръв няма да се лее. Само ще обеднеете. За първи път тази пролет глобалните хеджфондове атакуваха не просто една отделна национална валута, а общата валута на Европа. И за първи път търпението на силните нации в Европа се изчерпа". Е? Да съм Ви излъгал? Не съм. Информирал съм Ви навреме. Но да продължа с цитатите: "Колко често хеджфондовете атакуват национални валути? Доста. Някои смятат, че хиперинфлацията през 1996 - 1997 г. се дължи именно на подобна атака". Такааа... сега да Ви открехна малко. Както на времето към 1991 един (за който ми твърдяха, че бил полковник от ДС), ме съветваше  "Граби Йордане - никой няма да ти търси сметка". Така и около 1996-1997г. друг, за който е ясно че е бил поне полковник (защото беше по едно време в ръководството на новото Шесто - Отвореното им общество), ме съветваше да купувам някакви ДЦК. Е, аз отминавам обикновено съветите на подобни господа с мълчание. Само Ви казвам, защо не трябва съвсем да считате теорията за конспирацията за теория. Ето, аз Ви информирах преди време за онази тайна вечеря. Чак сега ни информира и г-н Найденов: "На вечерята конспираторите решават, че трябва да се атакува еврото, тъй като то заплашва позициите на долара като световна резервна валута. Атаката трябва да започне от най-слабото звено - Гърция. Според “Уолстрийт джърнъл” и тълкувателя Тарпли, в атаката са привлечени ресурси от някои от най-скандалните кризисни банки. Интересното е, че тези банки току-що бяха спасявани с парите на данъкоплатците. Излиза, че вместо да стабилизират американската икономика, тези пари сриват европейската". Всъщност не го казвам, за да се хваля. Казвам го за да вярвате на интуицията ми да отсява важното. А иначе чест и почитания г-н Найденов. Приемете един малък съюзник в мое лице. Аз не съм като Премиера сутрин да казвам едно, а вечер друго.

Всички мазни медии вече месеци ми дрънкат за уж борбата на Цветанов с ДДС-арите. Излиза, че е нещо като уж борбата на Танов с мошениците с горивата. Защото до сега един, абе един не запита Цветанов, защо няма един, ама един поне служител на НАП арестуван? А е знайно, че ДДС се тегли само! след подпис на нападжийка. А, г-н Цветанов? ДДС не е като убийството на Чората. Престъпление по ДДС не може да се извърши без държавен служител. Стига сте ни правили на глупаци.

И така, посланик Уорлик подкрепи сталинистките промени в нашия уж НПК. Но посланик, до кога с двойния аршин? До кога у Вас едно, а у нас друго? Ето посланик, ако не знаете български: "А одит на американското правосъдно министерство на дейността на ФБР, свързана със СРС, сочи, че за периода от 2002 г. до 2006 г. агентите са направили 4379 искания за достъп до трафични данни - мобилни телефони и интернет. За единадесетте месеца през 2008 г. в България са били извършени 330 000 такива справки. Населението в САЩ през 2009 г. е около 307 млн. Според данните на НСИ през 2008 г. в България сме около 7.5 млн., а направените справки - около 75 пъти повече, отколкото в САЩ, и то само за няколко месеца. ...Излиза, че резултатът е доста слаб. Особено на фона на огромния брой хора, които се занимават с това във ведомства с доста големи бюджети. И дори в криза продължава практиката да се харчат много пари за малко резултати. Отгоре на всичко изобщо не става ясно какво се случва с останалите неизползвани данни. Може би именно затова и във Великобритания и САЩ законно се подслушва много по-малко. Защото там всеки скандал свършва с оставка. И се брои всеки долар или лира, давани за ограничаването на човешки права в името на национална сигурност". Уау! Ама да видите що ченгета, назначени да пишат из форумите, са скочили под тази статия в "Сега"! А аз простичко да попитам пак посланик Уорлик: Той тук да насърчава капитализма, или да насърчава прехода към комунизма е дошъл? Доколкото съм чел при капитализма се цени предприемачеството. При комунизма - НКВД, КГБ, КДС... Какво насърчавате посланик? 

Знам защо агент Бор и агентурния му орган не биха никога цитирали българската секция на Индимедия. Но винаги съм се чудил защо и "Афера.бг" се прави, че не я забелязва? А ми цитира охотно идеолога на бандитизма Андрей Райчев и още по-охотно преразказите на агент Димитър (Кеворкян) за това какво бил видял за Бербатов. Та, аз да ви обърна пак внимание, че Индимедия е тази, която далеч преди 'чичо Данчо' и далеч по-резултатно и всеобхватно се бореше и бори срещу ултрасите в либерастийството, което ни налегна. Ето и днес интересна информация от там: "И в продължение на три години Барозо ще получва между 40 и 65% от последната си заплата, която бие всички рекорди с 29504 евро. В общностното казино, русата шведка Марго Уолстрьом, вице-президентка на комисията, е тази която може да се надява да завлече големия дял 1,89 милиона евро само за премия по напускането и златен парашут! Нищо учудващо, защото средната заплата на тази елитарна каста е 21269 евро на месец. Вие сте безработен и нямате повече право на компенсации? Станете просто секретар в ЕС, месечното възнаграждение е 16327 евро. Ако сте по-хитър с цифрите отколкото с битието, стането президент на Сметната палата за 23405 евро. Ако сте бивш каторжник, следователно сте имали взимане-даване с правото, президентствайте Съдебната палата за сумата от 26651 евро (ако имате 3 деца на ваша издръжка ви дават 2000 допълнително)". Ами Евроколхоз е това ей! Власт над повярвалите е това ей! 

В друга статия, озаглавена "Гръцката криза - истинското лице на неолиберализма" се казва: "Благодарение на Нейно Величество Глобализацията се научаваме лека по лека да ядем, пием, обличаме, слушаме музика и най-вече да мислим еднакво. От България до Австралия една и съща операционна система в компютрите, едни и същи марки бира, едно и също черно безалкохолно питие, едни и същи сандвичи, горива и т.н. и т.н. Иначе сме в в общество на „свободен” пазар. Свободен само за най-силните. Останалите сме обречени да слугуваме /консумирайки и продавайки на безценица труда си/. Медиите, разбира се, са един послушен помощник на силните за оформяне на глобализирано еднакво мислене чрез „информацията”, която ни подават. Едно и също обяснение за събитията се спуска, по един и същ начин се възпроизвежда масово. Колко им е лесно на онези горе! Подават смляна храна наготово, а чрез удобните медии, които се копират едни други, народите я консумират. Навсякъде". Край на цитата, посланик Уорлик. Подозирам, че гърците пак ще закрещят "Янки гоу хоум". Вече е сигурно, че лозунгът "Пролетарии от всички страни, съединявайте се!" е издигнат в Гърция. Ето още един цитат от същата статия, който доказва думите ми: "защо трябва точно сега испанското правителство да премахне еднократната помощ, която се получаваше при раждането на дете? Защо трябва точно сега да се намалят семейните помощи и средствата, предназначени за образование в Германия? Защо трябва да се замразят заплатите на държавните служители в Италия и Португалия? Всичко това е последствие от „охолния живот" на гърците ли? Е, не, разбира се! Цели петдесет години съществуват социалните придобивки в Европа, какво ги прихвана точно сега да ги премахват? Европа по-богата ли е била през 1960, 1970 или 1980 г., че точно сега се налагат тези мерки? Защо се подиграват с нас? И защо ние поддаваме на пропагандата им? Ние, масите, хората, които се трудим честно, без да крадем от никого, защо сме враждебни и се настройваме едни срещу други? ...Още нещо, за което никой не споменава: какво се е случило през последните две години с държавния дълг в повечето европейски държави /включително и в САЩ/ - скочил е с десет или двайсет процента? Никъде в Еврозоната не са прибавени никакви социални придобивки в повече за последните две години. Никъде не са се увеличили значително пенсиите или заплатите на държавните служители. Къде отидоха парите, та да се е увеличи държавния дълг до такава степен, че да се налага ножица на заплати и пенсии? Отговорът е прост според Деластик - журналист от в. Етнос: „парите отидоха при мошениците от финансовата система /просто казано банките/, които след като са били спасени със солидни държавни средства, сега заплашват …държавите с банкрут и „щавят” народите на Европа. Благодарение на тях се режат заплати и пенсии!” ...И, разбира се, спекулациите, присвояванията и подкупите на акулите в самата Гърция, в комбинация с външните им господари, които същата система храни, за да съществува самата тя". Край на цитата. Зито о комунизмос!? (Да живее комунизма на гръцки). Натам ли всъщност пак ни тикате посланик Уорлик?

Собств. инф.: Като информира за тайната среща на трилатералната комисия в Дъблин между 6-9 май т.г. немският сайт "Всичко е врява и мъгла". Пише, че освен известните вече световни престъпници Рокфелер и Кисинджър (erwähnten Weltverbrechern David Rockefeller und Henry Kissinger), са присъствали ...и дава пълен списък на своите си - немски подлоги. Интересно кога някой у нас ще се заинтересува кои нови шестаци и кога и къде биват привиквани на спявка? 

Собств. инф.: Турция се включи с най-голям кораб във флотилията, която ще се опита да разбие израелската блокада на ивицата газа. В хуманитарната мисия участват 9 кораба. Ердоган е казал, че всички арабски лидери трябвало да последват Турция и да застанат рамо до рамо с палестинската държава. Планира се да се доставят над 5000 тона хуманитарна помощ на 4 транспортни кораба. Пристанището на Истанбул е било направо манифестация на палестински и турски знамена (има и снимки, но нямам желание да си товаря сървъра). 

Собств. инф.: Че Симеон Дянков не се учи от МВФ и СБ стана ясно. Но пък руската милиция да се учи от нашата полиция не очаквах. В Русия върви руски случай Чората. Естествено по руски - с напълно невинен, че и програмист. В събота вечер е починал Георгий Кутузов от Самара (градът на самарското знаме). След побой от милицията им. Напълно невинен, според руски медии - пак да повторя. Но тамошните милиционери го вързали с белезниците за един кон. (Абе Русия си е Русия - има на какво да се учат и тукашните). Човекът се жалвал от болки в главата ноо... милицията е невинна. Аутопсията е показала и причината за смъртта - кръвоизлив в мозъка, свързан с черепно-мозъчна травма. Външна. Абе, паднал на асфалта явно и я нямало нашата милиция да го спаси, както спасяваше старозагорските миньори да не си удрят сами главите о асфалта. 

Собств. инф.: Да се върна пак на Израел. Там не само палестинците се бият с евреите. И баш евреите се бият с евреите. Според Ройтерс, министъра на вътрешните работи (не кой да е все пак) е бил замерян с камъни в ултраортодоксалния район на Ерусалим Меа Шеарим, където бил отишъл да се среща с тамошните попове (равини). Е, камъните само пробили покрива на колата на еврейския меверееец. Преди да пристигнат онези със щитовете, палките, качулките и т.н.

Собств. инф.: И... тихомълком Израел си върви към фашизма ли, към сталинизма ли ...В Кнесета там е внесен за разглеждане законопроект, според който вече за вицове за евреи ще се праща в затвора. При това, ако вицът се разказва и от чужд турист - пак затвор. А ето мъй, товарищи Грийнспан, Бернанке, Греф, Чубайс и т.д. уже увидели. Придумайте чтото новово. Und 'Arbeit macht frei' haben wir gesehen. And 'New Order' too. (Йо Блеъ) :(

Собств. инф.: Нещо Барак Обама още не успява да се наложи над производителите на мръсни номера. На 28 май се очаква да бъде сменен шефът на американското разузнаване адмирал Денис Блейър.
Публикувана: 25.05.2010 11:17:03 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com