Днес? Голодомор? От новия НарКом?

Боже, до къде стигнахме с тези некадърни ченгесари. Както в приказката за кучето и сламата, което хем не я ядяло, хем лаело по магарето и то да не я яде. "Бавите усвояването на евросредствата, предупреждават от Европейската комисия министъра поеврофондовете Томислав Дончев с писмо от 26 април. ...Брюксел обаче говори за аномалии при управлението на плащанията. В един случай обработката на една сметка е изисквала 44 стъпки, а в друг - 95 дни. В една от програмите мерките за контрол са се извършвали трикратно". Край на цитата. От "Труд" е майоре Колев. (В Монитор, че и в "Стандарт" днес няма ниищо!). Абе почвам да си мисля...ами ако не е от некадърност? Ами ако Симеон Дянков е пратен от Световната банка да ни доредуцира?  С още да речем една трета от 7 вече милионното ни население? 

Митничари са в комбина с производители на алкохол и са им помагали в далаверата да не облепят бандероли на всички бутилки. Това намекна вчера вътрешният министър Цветан Цветанов пред Би Ти Ви. Е, сефте комендантски. Че то е ясно, че без 'офицерите' на държавна служба не може да се унищожава всичко българско и всеки българин, опитал да произведе нещо. Ако 'офицерите' бяха Офицери... а 70 000 меверейци не гледаха и те да чопнат я бензинец, я имотец... ехеее... нямаше да се стигне до този погром, устроен ни  от грабителите ни. Народен съд!?
 
Движи ли се страната или само клатим влака, питат накрая от "Труд".  И продължават:  "Но има и по-лошо - все по-често в Народното събрание се промушват поправки с висок корупционен риск или с чисто лобистки характер.  ... Ако сравним първата година на 41-вото НС с първата година на предишните три парламента, сегашният е с най-много закони в сивата зона. Това е зоната, където открито се нарушават гражданските права или рискът от корупция е голям". Посланик Уорлик, да не забравите и това за включване в годишния доклад на Държавния Ви департамент!

По делата им ще ги познаете. Определено Симеон Дянков строи комунизъм а не капитализъм. И то както чичко Сталин е строил комунизма в Украйна - с голодомор. Секвестиционните му комисии на директора на Световната банка вече са плъзнали и обират и последното останало за дообиране. Следва глад. Поне така е станало след подобна симеондянковска политика в Украйна. Ама пък планът на Сталин е бил изпълнен. То и сега планът на МВФ & Световната банка явно ще бъде изпълнен. И с помощта и на посланик Уорлик и сталински НПК си имаме вече.  И тристранки да ни 'съдят' както по времето на Вишински ни готвят. Дребната буржоазия ежечасно раждала капитализъм? Ами тогава бой по дребните! Нали Симеоне Дянков? Да жевее Банева! Със силикона, яхтите, джиповете и ...към стоте български угробени от съпруга и предприятия! .Нее, вие представяте ли си докъде стигнаха в градежа на комунизма тези - ченгесарите на ГЕРБ? За да изпищи даже и Каролев! "Не е честно само частниците да затягаме колана!" пищи Каролев днес в "24 часа". Че то кое му е честно от управлението на ГЕРБ-ерите до сега бре Каролев? Неплащането по приклкючени договори? Но виж за тях - за строителите на комунизма има: "Сега се опитват да съкратят някакви харчове. Но миналата седмица имаше решение - извън гласувания бюджет за 2010 г. да се отпуснат допълнително 720 млн. лв. Така че какъв ще е нетният ефект? Възможно е всъщност да се стигне до раздуване на реалните разходи. Защото видно е, че чиновниците харчат с по-широки пръсти. Над 100 млн. лева повече разходи в държавния сектор за заплати и издръжка на администрацията има през първото тримесечие на тази година спрямо миналата".  Ами пак да ти потретя Каролев - по делата им ще ги познаеш. Ето “С изненада научих, че в Тунис се регистрира фирма само за 1 час.” Това заяви вчера енергийният министър Трайчо Трайков на бизнес форум в София". Да, ама картагенците още тогава не са викали некадърни "юпита" от тогавашната империя на злото.  Нито са изпълнявали заръките на сенаторите и. Ами са и се противопоставяли.  Пък ние? Докарахме си наркомовци от новия СовНарКом - Сб&МВФ.  Eто, за почти една година управление наркомът на Световната банка най-накрая е платил на цели 3 (три) български фирми за свършената преди година от тях работа! Само не знам оти ручааме джабетата? Като това поне го бяхме изживяли. И си имахме и държава и ред. Че и за лично ползване да си произвеждаме ни разрешаваха. А, посланик Уорлик? Нали уж капитализма се основавал на частниците? Не на полицаите, нападжийките и банковите служителки?

Противопоставяли се картагенците ли казах? Ама ако искате вярвайте, днешната статия на Каролев завършва и тя с призив за противопоставяне! "В същото време - парадокс. Съкращават бюджетите за образование и здравеопазване, ще бъдат орязани и допълнителните разходи за инфраструктура. Не са ли това приоритети? Аз не бих съкратил и 1 лев в инфраструтурата. Защото по-бедни страни от нас като Косово, Албания, Сърбия и Македония строят магистрали, и то не с пари от ЕС, а с комбинация концесии и собствени пари. В Гърция и Румъния орязват пари и има протести. Естествено, всеки държавен служител, който е засегнат, ще протестира. А какво да направят частниците? Защо не се съберем и ние да протестираме?".  Пак да уточня - това за протеста са думи на Каролев.

Днес някакъв 'бизнесмен', който явно както 'юпитата', не е правил даже бюджета на семейството си, камо ли да е бил отговорен пред хора и да им е търсил работа на тези хора и да им е плащал договореното даже и с личен заем, тръгнал да раздава и той като Николай Василев акъл. 7 мерки да сме излезели от кризата предлага. Една от друга по-неизпълними. Пък аз бих предложил една-единствена мярка. Дребният, средният и който и да е бизнес иска само едно. ЯСНИ И ПРОСТИ ПРАВИЛА, КОИТО ДА СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ! Ама за целта нито дупетатите трябва да са лобисти на тоя или оня назначен за капиталист, нито чнгетата трябва да са крадци. Нито олигарсите трябва да са получили наготово парите и да не са изкарали и един лев преди това, а да са били още по-лошо - кой шофьорче на УБО, коя сервитьорка, кой доносник, кой агент. 

През това време? Природата не търпи некадърници. За разлика от нас. Ето: "Влак от Бургас заседна за 4 часа заради спиране на тока". 4 часа! В третото хилядолетие! 

Собств. инф.: В Сърбия приключи пререгистрацията на политическите им партии. От 501 останаха само 72. А от тях? Ами 42 са партии на малцинствата. 10 представят бошнаците (от Босна идва думата). по 5 са унгарските, албанските и циганските. И сега: три били българските! А само две влашките, румънските и словашките (там явно правят разлика между румъни и власи). Има и една македонска я наричат сърбите, въпреки че официалното име на комшийската ни територия е Бивша Югославска Република Македония. И една имало черногорска партия. 

Собств. инф.: Че Турция показа независимост не само спрямо янките, ами и спрямо руснаците е вече ясно. Шамарът с 1200 килограма иранско ядрено гориво не беше само шамар за янките или Франция. Това си беше звучен шамар и за Русия. Затова и вчера се е състоял екстрен телефонен разговор между Путин и Ердоган. Точно за иранското ядрено гориво. За сега не е ясно как ще отговори Русия. Там пак започна да се чува за играта иди ми - дойди ми с руските С-300 за Иран. Докато май тихомълком и там Иран изпързаля Русия. Защото някои считат, че Иран вече е закупил китайски аналози на С-300. 

Собств. инф.: Край! Не само чисто теоретично, но и практически вече янките могат да произвеждат биороботи. Специалистите от института на Крейг Craig Venter създадоха Синтия. Синтия е изкуствена клетка. Която се управлява изцяло от изцяло изпрограмиран геном. И се размножава. Както винаги пътят към ада е постлан с добри намерения. Синтия можела да нахрани света, да замени горивото и даже да очисти въздуха. Защото можело да се правят Синтии с различни програми. За решаване на конкретни задачи. Засега не се казва какви конкретни задачи биха възложили на Синтия от Пентагона. А за ония от ЦРУ даже и не ми се мисли.


Публикувана: 21.05.2010 10:36:05 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com